Beneficii ale grapefruitului

Un pahar cu suc proaspat stors de grapefruit ajuta la cresterea nivelului de vitamina C in organism. Acest fruct contine o multime de nutrienti si vitamine, inclusiv potasiu, licopen ca si calciu si fosfor. Mai trebuie adaugat si ca grapefruitul contine fibre si, in acelasi timp, este sarac in calorii. Mai contine bioflavonoide si alti antioxidati ce protejeaza organismul impotriva unor boli precum cancerul, afectiuni ale inimii si formarea de tumori.

24 iul. 2016, 20:26
Beneficii ale grapefruitului

Grapefruitul ajuta la arderea grasimilor. Se spune ca numai mirosul fructului reduce senzatia de foame motiv pentru care este inclus in programele oamenilor care isi doresc sa devina mai zvelti.

De asemenea, cantitatea importanta de fibre continuta de grapefruit poate ajuta sa te simti mai satul si, totodata, ii impiedica pe oameni sa evite tentatia de a exagera cu mancatul si stimuleaza eliberarea colecistokininei (hormonul care regleaza sucurile digestive). Acesta este motivul pentru care ar trebui sa te bucui de un pahar cu suc proaspat de grapefruit cu jumatate de ora inainte de fiecare masa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.