Beneficiile uleiului de măsline: Cum îţi poate salva viaţa

Exista o legendă conform căreia măslinul a fost dăruit de către zeita Athena, omenirii. Homer spunea despre uleiul de măsline că ar fi aur lichid, oare chiar aşa să fie?

RomaniaTV.net
17 sept. 2013, 06:43
Beneficiile uleiului de măsline: Cum îţi poate salva viaţa

Uleiul de masline este ca un medicament natural care lupta impotriva a mai multor afectiuni in acelasi timp.

Iata câteva beneficii ale uleiului de masline:

Reduce riscul de accident vascular cerebral. Uleiul de masline contine acid oleic care ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui in creier, iar efectele sale se pot observa mai ales la persoanele varstnice care de-a lungul vietii au avut o dieta bogata in consumul de ulei de masline.

Vindeca sau reduce acneea. Prin utilizarea uleiului de masline si al unui scrub, poti vindeca sau reduce semnificativ acneea sau punctele negre datorita continutului sau.

Lupta impotriva cancerului la san. Uleiul de masline contine fitochimicale, iar acestea lupta impotriva celulelor canceroase.

Imbunatateste memoria. Unele cercetari au relatat ca uleiul de masline poate preveni sau poate ajuta in cazul pierderilor de memorie care insotesc boala Alzheimer.

Imbunatateste aspectul pielii din interior catre exterior. Consumul de ulei de masline zilnic ajuta pielea sa ramana frumoasa si sanatoasa.

Continuarea pe Lyla.ro