Beneficiile sucurilor preparate în casă: Ce tip îţi poate ajuta organismul

Beneficiile sucurilor preparate în casă nu sunt o noutate pentru noi. În afară de calităţile lor nutritive, sucurile sunt de asemenea delicioase şi uşor de preparat şi consumat.

RomaniaTV.net
19 sept. 2013, 09:41
Beneficiile sucurilor preparate în casă: Ce tip îţi poate ajuta organismul

Sucurile naturale ne pot aduce aportul de vitamine de care avem atat de multa nevoie.

Atunci cand gatim, foarte multe dintre vitamine si minerale ce se gasesc in legume, se pierd din cauza procesului de fierbere, atunci cand bem sucuri naturale preparate in casa ne incarcam organismul cu toate vitaminele, mineralele si fibrele pe care acestea le ofera. Un alt beneficiu al sucurilor naturale este ca sunt foarte usor digerabile. Contin foarte multi nutrienti, ce pot fi asimilati usor si folositi la fel de usor de catre organism.

Trebuie sa preparam suc natural in casa doar atat cat sa consumam pe moment.

Depozitarea acestuia in frigider poate duce la pierderea proprietatilor sale sanatoase. Iata cateva tipuri de sucuri ce le putem prepara in casa si ce vitamine contin:

Sucul de mere. Sucul de mere contine foarte multe vitamine C si P, precum şi calciu, magneziu, zinc, saruri, fier, nichel, cobalt. Nu este recomandata consumarea acestuia in caz de probleme la nivelul stomacului: gastrite, ulcer sau pancreatita.

Continuarea pe Lyla.ro.