Bercea Mondial află astăzi dacă va fi eliberat

Bercea Mondial este în faţa unui nou recurs, cel de-al şaselea, sperând şi acum să ajungă în libertate. Interlopul a fost eliberat, marţi, de Tribunalul Olt, judecătoarea Diana Cotoi, luând această decizie pentru a patra oară consecutiv.

RomaniaTV.net
03 feb. 2012, 09:03
Bercea Mondial află astăzi dacă va fi eliberat

Soarta lui Bercea este vineri din noi în mâinile instanţei de la Curtea de Apel Craiova. Marţi, judecătorii de la Judecătoria Slatina au hotărât înlocuirea măsurii de arestare preventivă cu interdicţia de a părăsi localitatea, adică l-au lăsat în libertate din nou, dar procurorii de la Tribunal au atacat această decizie şi au făcut recurs.

În cursul zilei de vineri la Curtea de Apel Craiova se va judeca acest recurs, iar instanţa va hotărî dacă Bercea rămâne după gratii sau va fi pus în libertate.

Bercea Mondial nu va veni vineri la recurs, deoarece este internat la Spitalul de Urgenţă din Craiova din cauza unei colici renale. Medicii au stabilit în urma investigaţiilor de specialitate că Bercea are o piatră la unul dintre rinichi. Piatra este de dimensiuni mici, are doar 3 milimetri şi nu necesită tratament chirurgical. Ea va fi eliminată în urma tratamentului medicamentos.

Bercea susţine însă că are dureri foarte mari, aşa că medicii au hotărât să-l ţină în continuare internat, pentru că nu îl pot externa în astfel de condiţii.