Bercea Mondial nu a primit permisiunea de a participa la înmormântarea mamei sale

O comisie din cadrul Penitenciarului Colibaşi a respins, vineri, cererea formulată de deţinutul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, de a participa la înmormântarea mamei sale, care a decedat în cursul nopţii la un spital din Bucureşti.

22 aug. 2014, 14:46
Bercea Mondial nu a primit permisiunea de a participa la înmormântarea mamei sale

Comisia a analizat cererea, iar răspunsul a fost negativ, având în vedere că persoana privată de libertate nu a îndeplinit condiţiile prevăzute de lege cu privire la buna conduită„, a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Colibaşi, agent Andreea Bădescu, potrivit Agerpres.

Comisia s-a întrunit după ce avocaţii deţinutului au formulat o cerere de învoire, însoţită de certificatul de deces al mamei sale.

Elena Anghel, mama lui Bercea Mondial, a murit vineri dimineaţă la spitalul Floreasca din Capitală. Femeia era internată la un spital din Capitală, după ce în urmă cu două săptămâni a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Citeşte şi: RUDELE lui BERCEA, ţepe de 6 MILIOANE de EURO

Sandu Anghel a fost condamnat definitiv de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la 8 ani şi 9 luni închisoare pentru tentativa de omor calificat, după ce în 2011 şi-a înjunghiat unul dintre nepoţi, pe Ionuţ Anghel, în urma unei altercaţii care a avut loc într-un bar din oraşul Drăgăneşti-Olt. El mai are o condamnare definitivă de doi ani închisoare cu executare pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, pronunţată în aprilie 2013 de instanţa supremă.

Citeşte şi Noi dezvăluiri în scandalul Bercea Mondial. Mircea Băsescu ar mai fi ajutat clanul în problemele cu justiţia