Bercea Mondial, soţia sa, Fănica, Marian Chitea şi Dănişor George, arestaţi în dosarul de evaziune

Un nou dosar pentru Bercea Mondial şi soţia lui. Cei doi au primit joi seara mandate de arestare preventivă. Alături de interlop şi soţia lui, au mai fost arestaţi fostul subprefect de Olt Marian Chitea şi omul de afaceri Sergiu Dănişor. 

RomaniaTV.net
27 nov. 2014, 21:31
Bercea Mondial, soţia sa, Fănica, Marian Chitea şi Dănişor George, arestaţi în dosarul de evaziune

Bercea Mondial şi soţia lui, Fănica, sunt acuzaţi de evaziune fiscală, spălare de bani şi constituire de grup infracţional organizat, prejudiciul adus statului fiind estimat de anchetatori la 800.000 de euro.

Bercea Mondial, pe numel său adevărat Sandu Anghel, şi soţia lui, Fănica Anghel, au fost duşi miercuri seara în faţa procurorilor DIICOT Craiova, informează România TV.

Ulterior, în jurul orei 23.00, pe numele lor au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de joi au fost prezentaţi Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Soţii Anghel ar fi derulat afaceri fictive împreună cu un fost subprefect de Olt şi director Hidroserv.

În cazul soţilor Anghel este vorba de o procedură preliminară obligatorie, aceştia aflându-se deja în arest. Interlopul şi soţia lui sunt în puşcărie pentru tentativă de omor şi complicitate.

Interlopul Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, a fost condamnat definitiv de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la 8 ani şi 9 luni închisoare pentru omor calificat, după ce în 2011 şi-a înjunghiat unul dintre nepoţi.

Citeşte şi Tribunalul Argeş a menţinut măsurile preventive luate faţă de Sandu Anghel şi fiica sa, Izaura

În acelaşi dosar, fiul său, Florin Anghel, zis Ambasador, a fost condamnat la 5 ani şi 3 luni închisoare cu executare, iar soţia lui Bercea, Fănica Anghel, a rămas cu 1 an de închisoare cu executare, informează Agerpres.