Bernie Sanders, invidios pe viteza de Internet din România: Acest lucru este inacceptabil

Bernie Sanders, unul dintre democraţii din cursa pentru desemnarea candidatului stângii la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, a făcut o remarcă la adresa României, acesta fiind şocat de viteza de Internet din ţara noastră, comparativ cu cea din SUA.

03 mart. 2016, 11:43
Bernie Sanders, invidios pe viteza de Internet din România: Acest lucru este inacceptabil

Bernie Sanders a postat pe Twitter o serie de mesaje electorale, afirmând la un moment dat că internetul de mare viteză este un lucru extrem de important pentru Statele Unite.

Accesul la internetul de mare viteză nu mai este un lux. Este crucial pentru America rurală să fie conectată şi să facă afaceri cu restul lumii„, a scris democratul pe reţeaua de socializare.

Citeşte şi Peste 54% dintre gospodăriile din România erau conectate la Internet de acasă, în 2014

Această declaraţie a venit la numai o oră după ce Sanders comentase pe Twitter, că „azi, oamenii ce locuiesc în Bucureşti, România, au acces la un internet cu o viteză mult mai mare decât majoritatea zonelor din Statele Unite. Acest lucru este inacceptabil şi trebuie schimbat„.

Valul de reacţii nu a întârziat să apară, printre cei care i-au răspuns lui Sanders pe Twitter aflându-se şi câţiva români.

Sanders a dat asigurări, după succesul pe care l-a obţinut în Vermont şi înainte să fie informat despre celelalte trei victorii de marţi seara ( Super Tuesday), că nu va ieşi din cursă până la finalul alegerilor primare.

Citeşte şi Topul ţărilor cu cea mai mare viteză de conectare la internet. Pe ce loc se află România