„Bestia” lui Obama a rămas în drum. Află de ce nu a mai mers limuzina preşedintelui american

Una dintre limuzinele blindate ale preşedintelui SUA, Barack Obama, s-a defectat în Israel pentru că a fost alimentată cu motorină în loc de benzină.

RomaniaTV.net
21 mart. 2013, 07:07
„Bestia” lui Obama a rămas în drum. Află de ce nu a mai mers limuzina preşedintelui american

Limuzina fusese adusă în Israel pentru vizita preşedintelui american, dar, miercuri dimineaţă, a fost alimentată cu motorină, deşi are motorul pe benzină, iar motorina cu care a fost alimentată s-a amestecat cu benzina rămasă în rezervor, a informat presa israeliană.

Incedentul a avut loc pe drumul de la aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv către Ierusalim. Barack Obama nu se afla în maşină în momentul incidentului. Limuzina prezidenţială a lui Obama a fost poreclită „Bestia”.

Potrivit ziarului Maariv, o altă limuzină prezidenţială americană a fost adusă din Iordania vecină, unde Obama se va afla peste două zile.

Proprietarul unei companii locale de tractări auto, Moti Matmon, a dezvăluit că a fost solicitat de Consulatul american din Ierusalim pentru a transporta vehiculul. „Mi-au spus că este maşina lui Obama, dar nu mi-au spus ce s-a întâmplat”, a explicat el.