Beyonce de România a găsit job-ul care o umple de bani. „Câştigă şi 10.000 de dolari săptămânal”

Beyonce de România s-a luptat mult prin tribunale pentru a pune mâna pe o pensie alimentară satisfăctoare de la Nicolae Guță. Însă, s-ar putea spune că nici măcar nu prea are nevoie de banii de la fostul iubit, întrucât blondina pare că a descoperit o adevărată mină de aur!

02 mai 2018, 08:49
Beyonce de România a găsit job-ul care o umple de bani. „Câştigă şi 10.000 de dolari săptămânal”

Mădălina Dumitru, cunoscută drept „Beyonce de România”, a luat calea job-ului care i-a câștigat „independența financiară”, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Kamara, acuzat că şi-ar fi dus soţia la videochat. Reacţia artistului

„Și-a dat seama că are potențial. După ce s-a pus serios pe treabă, Mădălina a început să încaseze foarte mulți bani. Din câte știu eu, câștigă și 10.000 de dolari săptămânal. S-a întors la jobul din care se pare că și-a câștigat «independența financiară»”, a dezvăluit o prietenă de-ale Mădălinei Dumitriu, alias Beyonce de România.

Prin urmare, fosta iubită a lui Nicolae Guță ar fi urcat rapid în ierarhia din domeniul videochat-ului, care devine o alternativă din ce în ce mai căutată de tinerele care vor să se umple de bani.

Mădălina Georgiana Dumitru este o fostă cântăreața de manele care a devenit cunoscută după povestea ei de dragoste cu Nicolae Guță. Relația lor s-a terminat cu scandal, după ce Beyonce de România a născut-o pe fetița lor, Anais, în 2014.