Beyonce de România a vrut să se sinucidă: „Ţipa, ţipa, atârna aşa în jos…” FOTO

Un martor, paznicul unui şantier din apropiere, susţine că a văzut-o pe Beyonce de România atârnată de geam, în timp ce mai mulţi bărbaţi încercau să o ridice.

23 oct. 2014, 08:14
Beyonce de România a vrut să se sinucidă: „Ţipa, ţipa, atârna aşa în jos…” FOTO

Bărbatul, un paznic de pe un şantier din apropierea casei în care locuieşte Beyonce de România, a declarat că a auzit ţipete puternice şi s-a îndreptat într-acolo, scrie spynews.ro. La faţa locului, ar fi văzut-o pe iubita lui Guţă, atârnând în afara geamului, în timp ce ţipa ca din gură de şarpe să vină poliţia.

Citeşte şi Bătaie ca-n codru între femeile lui Guţă. Beyonce de România a sunat de urgenţă la 112

„Ţipa, ţipa, atârna aşa în jos, iar băieţii o trăgeau cu mâinile înapoi de pe geam. Ţipa: Băieţii au venit cu femeia aia care a fost cu scandalul (n.r. – Narcisa Guţă). Eu sunt paznic pe şantier. Am auzit ţipete şi am venit aici”, a spus martorul.

Citeşte şi Beyonce de România s-a îmbrăcat MIREASĂ şi l-a cerut de bărbat pe Guţă. Răspunsul a căzut ca un TRĂSNET

Mădălina Dumitriu, alias Beyonce de România, a fost atacată în această seară de Narcisa Guţă şi trei bărbaţi, care au pătruns în casa în care locuieşte, în Popeşti Leordeni. Iubita „regelui manelelor” susţine că a fost bătută şi că i s-au furat bani şi bijuterii. Autorităţile ajunse la faţa locului au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanţele nefericitei întâmplări.