Beyonce de România s-a îmbrăcat MIREASĂ şi l-a cerut de bărbat pe Guţă. Răspunsul a căzut ca un TRĂSNET

Beyonce de România s-a refăcut deja după naşterea fiicei sale cu Nicolae Guţă şi acum e cu gândul la botez. Mai mult, ea şi-ar fi dorit ca în aceeaşi zi să facă şi nuntă cu manelistul, aşa că l-a luat prin surprindere cu o propunere în timpul unei emisiuni televizate.

RomaniaTV.net
29 sept. 2014, 17:51

Beyonce de România şi Nicolae Guţă au fost invitaţi la Cătălin Măruţă, iar blonda a vrut să-i facă o surpriză manelistului cu care are o relaţie cu năbădăi. Ea a apărut îmbrăcată în rochie de mireasă şi l-a fermecat pe Guţă, care nu pare, însă, încântat de o posibilă nuntă cu mama celui de-al zecelea copil al său.

„Îmi place să o văd pe Mădălina mireasă, că e o femeie frumoasă, dar ea are lucrările ei. Eu pe ale mele. Şi mai sunt nişte lucrări, ale Narcisei. N-aş vrea ca lucrările Narcisei să vină peste cele ale Mădălinei… Nu cred că sunt pregătit”, a spus Nicolae Guţă.

Mai mult, manelistul a spus că o iubeşte pe soţia lui, chiar dacă i-a fost infidel: „Eu o iubesc pe Narcisa. O iubesc şi pe Beyonce. Eu am inimă mare, iubesc pe toată lumea. Pentru mine, cununia şi actele n-au nicio importanţă. M-am cununat cu Narcisa şi, ca dovadă, m-am îmbârligat cu altele”.