BIANCA DRĂGUŞANU a ajuns de urgenţă la spital. VICTOR SLAV a însoţit-o FOTO VIDEO

Bianca Drăguşanu a ajuns de urgenţă la spital. Roşcata a fost transportată, duminică la prânz, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, având o rană la picior. Surpriza mare a fost că alături de ea s-a aflat Victor Slav, fostul ei soţ.

27 iul. 2014, 11:49

UPDATE: Co-prezentatoarea emisiunii „Splash! Vedeta la apă” a stat în operaţie mai bine de 4 ore, timp în care medicii i-au cusut rana mare de 7 cm şi destul de adâncă. Bianca a părăsit spitalul într-un scaun cu rotile şi a fost nevoie chiar, la un moment dat, să fie cărată în braţe până la maşină.

După ce au părăsit spitalul, Bianca Drăguşanu a mers acasă însoţită de Victor slav, fostul ei soţ, pe care l-a sunat disperată, după accidentare, chinuită de durere şi cu lacrimi în ochi, Bianca i-a cerut ajutorul fostului ei soţ, Victor Slav, care, fără să stea pe gânduri, a transportat-o la spital! Paparazzii spynews.ro l-au surprins pe fostul „băiat de la meteo” îngrijorat, butonând telefonul, pe holurile instituţiei medicale.

Potrivit informaţiilor obţinute de paparazzii spynews.ro, Biancăi Drăguşanu i-a intrat un umeraş din sârmă în picior, în timp ce făcea curat în casă, are o plagă deschisă de 7 cm. Cu piciorul cumplite şi sângere curgând şiroaie, Bianca a ajuns la secţia de Chirurgie Plastică, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Bianca Drăguşanu a ajuns la spital cu o rană serioasă la picior, scrie click.ro.

Vedeta s-a prezentat cu o plagă deschisa de 7 cm pe unul dintre picioare, aceasta accidentându-se, potrivit unor informaţii, in casa, in timp ce facea curatenie. Aceasta s-ar fi zgâriat cu un umeraş de sârmă.

Medicii de la Spitalul Floreasca au examinat-o pe roşcată şi urmează să sufere o mini-intervenţie chirurgicală.

Bianca Drăguşanu, la un pas de masa de operaţie. Are dureri ÎNGROZITOARE

„Are o plagă la nivelul gambei, cauzată probabil de o lovitură sau din neatenţie. A fost preluată de o echipă de medici de la chirurgie şi primeşte îngrijiri medicale. Probabil că va pleca pe picioarele ei acasă”, a spus dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de urgenţă Floreasca.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, din nou ÎMPREUNĂ. Vezi ce a declarat roşcata

Bianca a fost însoţită la spital de Victor Slav.