Bianca Drăguşanu a confirmat. „Mama are CANCER”

Madi Dragoş (55 de ani), mama Biancăi Drăguşanu (34 de ani), a aflat recent că suferă de cancer de piele după ce medicul i-a extirpat un neg care de-a lungul timpului şi-a tot schimbat forma şi mărimea.

31 mart. 2016, 06:55
Bianca Drăguşanu a confirmat. „Mama are CANCER”

Biana Drăguşanu (34 de ani) trăieste o adevărată dramă. Deşi iniţial a vrut să-şi ducă mama la cosmetică pentru a o scăpa de un semn inestetic de pe nas, în realitate problema femeii este mult mai gravă. Madi Dragoş a observat în ultimii doi ani că are un neg care îşi schimbă forma şi mărimea şi a început să se îngrijoreze, iar medicul i-a pus un diagnostic care a îngenucheat-o.

CITEŞTE ŞI DRAMĂ URIAŞĂ în familia Biancăi Drăguşanu. Mama sa a aflat ca are CANCER

„Mama este bine acum. Are sprijinul meu şi al lui Victor. Stă la mine o perioadă pentru că trebuie să o duc din două în două zile la control. Medicul estetician, la care m-am operat şi eu, şi-a dat seama imediat despre ce este vorba. Ne-a spus că a operat aşa ceva şi este mai bine pentru ea să fie îndepărtat. Asta am şi făcut. Mama a fost în stare de şoc, însă acum este optimistă şi aşa trebuie să fie”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Click.