Bianca Drăguşanu a izbucnit în direct. „E o minciună!”

Bianca Drăguşanu prezintă o emisiune tv şi de multe ori comentează noutăţile din showbiz. Vedeta nu ezită să vorbească şi despre viaţa, dar şi despre anumite aspecte mai puâin plăcute.

21 nov. 2017, 11:24
Bianca Drăguşanu a izbucnit în direct. „E o minciună!”

Bianca Dragusanu crede ca cei care spun ca nu conteaza frumusetea mint si ca aspectul fizic este foarte important.

„Bine v-am gasit! Ati vazut ca suntem energici si pozitivi, a iesit si soarele datorita noua. In weekend, am dat o fuga la Viena, dus-intors, scurt, pentru ca am avut putina treaba. Am tras un pic cu urechea la ce se vorbea in jurul meu. Doua cupluri calatoreau impreuna, dar stateau fete cu fete, baieti cu baieti. Una zicea ca arata cam praf, ca s-a cam delasat. Cealalta a spus ca cine o iubeste o iubeste si asa. Gresit! Femeilor le place sa fie complimentate, curtate, dorite. Nu e narcisism, asa functionam noi, ne incarca cu energie pozitiva! E o minciuna de cand e lumea si pamantul cu nu conteaza imaginea, ci sufletul. Cei mai putin frumos o folosesc ca sa isi faca loc in societate. Frumusetea e o chestie de interpretare”, a spus Bianca Dragusanu.

Cătălin Botezatu, ADEVĂRUL despre DESPĂRŢIREA de Bianca Drăguşanu. „Bianca era o femeie care…”

Prezentatoarea tv a luat foc cand a auzit ce a avut de spus Mihail, cum ca baietii din povestea ei vorbeau despre decolteul si fustita scurta a stewardesei: „O sa ti-o iei intr-o zi din cauza acestor comentarii golanesti, norocul tau e ca esti frumusel”.