Bianca Drăguşanu a mărturisit în direct la TV. „Aşa se termină o relaţie…”

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au depăşit toate dificultăţile care apar într-o relaţie, iar acum se înţeleg foarte bine.

18 nov. 2017, 14:33
Bianca Drăguşanu a mărturisit în direct la TV. „Aşa se termină o relaţie…”

Bianca Dragusanu a dezvaluit in direct, la emisiunea pe care o prezinta, ca multi oameni care vor sa arate ca au viata perfecta prin postarile de pe retelele de socializare, de fapt, sunt nefericiti in relatie si sunt pe punctul de a se desparti.

Cătălin Botezatu, ADEVĂRUL despre DESPĂRŢIREA de Bianca Drăguşanu. „Bianca era o femeie care…”

„Ai deschis Facebook-ul şi acolo ai găsit tot. De la pozele cu toate cafelele de pe lume, la farfuriile cu mâncare, paharele cu băutură, priveliştea de la ferească, ca să nu mai vorbim de de hashtag-uri… #perfectlife, #perfectlove, #loveyouforever, hashtag perfect nu ştiu ce. Ce vreau eu de fapt să vă zic este că tot ceea ce apare acolo este total greşit şi ascultaţi aici de la un om păţit care nu a avut minte la un moment dat şi a povestit la televizor mai mult decât trebuia. Ştiţi că psihologii ştiu cum să determine semnele unei relaţii pe sfârşite. E foarte simplu. Cu cât sunt mai multe inimi pe conturile de socializare, cu atât e mai goală viaţa reală. Şi cam aşa este, da”, a declarat Bianca Dragusanu.