Bianca Drăguşanu a stabilit botezul fetiţei cu o lună înainte de naştere

Din cea mai prezentă persoană publică, Bianca Drăgușanu a devenit cea mai discretă viitoare mamă din showbiz. Dispariția ei nu are legătură cu îndelung speculatele probeme de sănătate, ci cu ambiția de a face toate aranjamentele maternității în avans, fără să-și atelierul.

RomaniaTV.net
19 aug. 2016, 12:00
Bianca Drăguşanu a stabilit botezul fetiţei cu o lună înainte de naştere

Pe 20 septembrie, așa cum a anunțat-o medicul la ultimul control, Bianca Drăgușanu va deveni mamă de fată, scrie libertatea.ro. Aceasta va naște prin cezariană la o clinică particulară din București, iar pachetul ultra-VIP o va costa 25.000 de lei.

Citeşte şi BIANCA DRĂGUŞANU, la spital. Însărcinată în 7 luni, roşcata şi-a făcut controlul. „Doamne fereşte…”

Deși mai este peste o lună până atunci, Bianca are totul pregătit. Sofia, fiica ei nenăscută, are deja camera amenajată, garderoba aranjată, biberoane, suzete, sterilizatoare și tot ce va avea nevoie, în afara de consumabilele (scutece, lapte praf, medicamente) pe care viitoarea mamă le va cumpăra zilele acestea. În plus, nașterea a fost programată, la fel și recoltarea de celule stem, mama Biancăi antamată pentru primele două luni și ținuta de externare „proiectată”. Mai mult, Bianca a creionat deja și petrecerea de creștinare a micuței.

Citeşte şi BIANCA DRĂGUŞANU, anunţ pe Facebook: „Abia aştept”

Bianca Drăgușanu, gravidă cu… program de angajat

Chiar dacă va avea deja opt luni pe atunci, mama ei a ales ca perioadă luna mai, iar nașii vor fi aceiași care i-au cununat pe ea și pe Victor, Monica și Cristi Glodeanu. Paractic, tot ce ține de Bianca a fost aranjat singurele necunoscute fiind legate de fetiță. „Vreau să aibă ochi albaștri și să fe sănătoasă!”, s-a exprimat Drăgușanu față de amicii ei.