Bianca Drăguşanu: „Actul de căsătorie a distrus tot!”

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au despărţit cu regretul că au stricat prin căsătorie o frumoasă relaţie. 

22 mart. 2014, 10:09
Bianca Drăguşanu: „Actul de căsătorie a distrus tot!”

Bianca Dragusanu pare sa se fi linistit. In conditiile in care recent declara ca s-ar face si „pres” pentru ca Victor Slav s-o ierte pentru ca a calcat stramb, acum vedeta pare mai impacata cu ce s-a intamplat.

Bianca Drăguşanu recunoaşte că suferă după Victor: „Da, ne-am pupat! Ne era dor, ce vrei!?”

Aceasta a marturisit in direct, prin telefon la o emisiune de la Antena 1 ca actul de casatorie le-a distrus relatia, oferind apoi detalii despre situatia actuala dintre cei doi.

„Avem o relatie normala, avem lucruri de rezolvat. Am iesit la restaurant. Practic, actul de casatorie a distrus tot. A fost optiunea noastra sa ne casatorim. A fost decizia noastra. Aseara, nu a dormit la mine. Am  fost la un eveniment si am plecat insotiti fiecare de paparazzi. In momentul de fata suntem bine asa cum suntem. Ne intelegem bine. Daca am o problema, apelez la el si ma ajuta. Am observat ca, atunci cand am spus ca ne iubim, nimeni nu ne-a crezut. Cand ne-am despartit, toata lumea ne intreaba daca ne mai iubim. Victor este un sprijin pentru mine. Reprezinta un echilibru pentru mine. Lasam sa se vindece ranile si vedem ce vrea Dumnezeu”, a spus Bianca. 

CITEŞTE ŞI Răsturnare de situaţie: Bianca Drăguşanu şi-a petrecut noaptea cu Victor Slav. Dezvăluiri pe Facebook