Adrian Cristea, UMILINȚĂ MAXIMĂ din partea Biancăi Drăgușanu. DETALII INCREDIBILE

Adrian Cristea a facut Pastele alaturi de fetita sa si de fosta iubita, Denisa Nechifor, la Iasi, la parintii lui, dupa care fotbalistul pus pe liber de Steaua a reinceput asaltul la Bianca Dragusanu.

24 apr. 2014, 13:33
Adrian Cristea, UMILINȚĂ MAXIMĂ din partea Biancăi Drăgușanu. DETALII INCREDIBILE

Adrian Cristea ar fi sunat-o pe Bianca Dragusanu imediat dupa Sarbatorile Pascale, dorind sa-i repete ca ea este femeia vietii lui, a deyvaluit o apropiata a fostei sotii a lui Victor Slav.

„Adi este obsedat de Bianca. Indiferent ce face, cu cine sa afiseaza sau ce sfaturi primeste, nu poate sa se abtina sa nu o sune pe fosta iubita. Daca la inceput credeam ca e vorba de orgoliu, iar mai tarziu, de iubire, acum am ajuns la concluzia ca sunt niste sentimente maladive la mijloc, pentru ca daca ar fi fost cu adevarat indragostit de ea i-ar fi respectat dorinta de a nu mai insista. I-a dat telefon si dupa Paste, imediat, sa-i spuna a mia oara ca e femeia vietii lui si ca ar face orice pentru ea, dar Bianca i-a taiat macaroana fara menajamente. I-a zis ca nu o intereseaza absolut deloc declaratiile lui siropoase”, a declarat o apropiata a Biancai Dragusanu pentru WOWbiz.ro.