Bianca Drăguşanu, anunţul făcut în direct în urmă cu puţin timp după despărţirea de Victor Slav. Surpriză totală

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit, iar vestea a venit ca un șoc peste showbiz-ul românesc, mai ales că nimic nu anunța acest lucru.

18 iun. 2018, 14:43
Bianca Drăguşanu, anunţul făcut în direct în urmă cu puţin timp după despărţirea de Victor Slav. Surpriză totală

În cadrul emisiunii „Te vreau lângă mine” de luni, Bianca Drăguşanu a făcut câteva declarații emoționante despre momentele prin care trece după despărțirea de Victor Slav.

„Începând de astăzi dăm refresh, ca să ţineţi minte. Este vara marilor schimbări. Vineri am decis să punem punct, aşa cum am tot spus săptămâni de-a rândul, aducem iubirea înapoi în casa iubirii.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, primele declaraţii după DESPĂRŢIRE

Dacă nu am putut să aducem iubirea înapoi la propriu şi la figurat am zis să schimbăm. Zi si facut! Astăzi am avut un sentiment foarte ciudat când am intrat şi era casa goală. Am avut un gol în stomac… Sunt convinsă că tot răul este spre bine. Orice sfârşit este un nou început.

Ce vom face de azi? Mare atentie: un barbat si o femeie cu povesti de viata aparent spectaculoase vor pasi in studioul nostru si vor avea ca unic scop gasirea sufletului pereche.

De astazi se vor bate multi asa. Cine stie, poate va razbi sa o convinga. Vom avea paravane si intalniri, provocari, vom avea probe care mai de care. Vom pleca si la mare, vom merge in casa iubirii!”, a marturisit Bianca Dragusanu la Kanal D.

MOTIVUL REAL al despărţirii dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav. Abia acum S-A AFLAT