Bianca Drăguşanu, BRUSCATĂ de Victor Slav în vacanţă FOTO

Se pare că escapada în Turcia i-a apropiat din nou pe Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, care pare să nu ia în seamă răutăţile fostului iubit al roşcatei, Adrian Cristea. Cei doi amorezi par să se distreze de minune şi să redescopere bucuria de a fi împreună şi de a se juca. Cei doi au fost surprinşi în timpul unei hârjoneli, care a făcut deliciul admiratorilor celor doi.

29 apr. 2014, 08:02
Bianca Drăguşanu, BRUSCATĂ de Victor Slav în vacanţă FOTO

Bianca Drăguşanu şi fostul ei soţ, Victor Slav, se află în această perioadă într-o vacanţă în Turcia, unde se pare că au reaprins focul iubirii. Nici comentariile celor din jur şi nici declaraţiile fostului iubit al roşcatei, Adrian Cristea, nu pare să le tulbure liniştea celor doi, scrie Click.

Şi pentru că sunt foarte fericiţi, Bianca şi Victor doresc să împărtăşească din momentele pline de bucurie şi cu prietenii de pe reţelele de socializare.

De curând, roşcata a postat o imagine în care pare păruită şi bruscată de fostul soţ, însă este cu zâmbetul pe buze semn că totul nu este decât o joacă, bănuială confirmată şi de mesajul vedetei: „Marea ciufuleala:)) in Kung Fu style:)))”.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav nu se mai ascund! Au făcut publică prima fotografie din vacanţă