Bianca Drăguşanu: „Cu boabele tale şi cu farmecele tale şi cu toate descântecele astea ale tale…”

Bianca Drăguşanu a vorbit într-o emisiune TV despre cum a reuşit să-şi regăsească echilibrul, dar şi despre ce vise stranii a avut prietena ei în urmă cu o noapte. Spre deosebire de prietena ei, aceasta a reuşit să-şi regăsească echilibrul alături de Victor Slav şi familia pe care a întemeiat-o.  

RomaniaTV.net
30 nov. 2017, 12:53
Bianca Drăguşanu: „Cu boabele tale şi cu farmecele tale şi cu toate descântecele astea ale tale…”

Bianca Drăguşanu a povestit într-o emisiune TV despre modul în care aceasta a primit un apel disperat din partea unei prietene, care i-a povestit că, în urmă cu o noapte, şi-a visat fostul iubit. Blondina consideră că a ajuns la o vârstă la care simte un echilibru, mai ales pentru că are o relaţie stabilă alături de Victor Slav. Vedeta a oferit modalitatea prin care îţi poţi păstra echilibrul.

„Mă sună azi de dimineaţă o prietenă şi îmi spune: Auzi, fată! Cu boabele tale şi cu farmecele tale şi cu toate descântecele astea ale tale de Sfântul Andrei, ce crezi că am visat! Pe fostul! Am o vârsta la care cred că am acumulat experienţă şi am trecut prin multe furtuni în viaţa asta şi a durat un pic până mi-am găsit echilibrul şi echilibrul se păstrează cu zen, lectură şi cu sfatul specialiştilor”, a povestit Bianca Drăguşanu, potrivit spynews.ro.