Bianca Drăguşanu: „Dacă în dormitor este bine, orice problemă se poate remedia”

Bianca Drăgușanu are rețeta unei relații perfecte și mărturisește că sexul nu ar trebui să lipsească niciodată din viața de cuplu.  

RomaniaTV.net
14 mai 2018, 12:18
Bianca Drăguşanu: „Dacă în dormitor este bine, orice problemă se poate remedia”

Bianca Drăguşanu a comparat relația dintre doi oameni cu o shaorma, iar fiecare ingredient din aceasta cu diferite stări și emoții pe care le simt doi oameni îndrăgostiți. Bianca Drăgușanu spune că sexul exste cel mai important într-o relație și nu ar renunța în veci la el, astfel că nu o vom vedea prea curând departe multe zile de iubitul ei, Victor Slav.

„Relația asta e ca o shaorma cu de toate, chiar așa și este. Din ce este făcută o shaorma așa și relațiile. Carnea reprezintă ingredientul principal, adică pasiunea, chiar și psihologii spun că relația intimă este barometrul relației de cuplu, dacă în dormitor este bine, orice problemă se poate remedia. Este foarte important. Dacă nu ai carne în shaorma nu ai nimic. Mai avem cartofii prăjiți. Carbohidrații ăștia se depun și lasă și urme, ba o celuliltă, ba un colăcel, sunt atașamentul și recunoștința. Murăturile sunt șosetele arunate prin casă, vasele nespălate de iubit, sau paharul pe care îl lasă iubi peste tot. Sosul de usturoi reprezintă toleranta. Dacă nu ai iubirea care să țină una legata de alta, ca lipia, e degeaba.”, a spus Bianca Drăgușanu, într-o emisiune tv.