BIANCA DRĂGUŞANU, decizie-BOMBĂ. Nimeni nu se aştepta la asta

Tristă din cauza ghinionului în dragoste care o urmăreşte în ultimul timp, blonda susţine că are nevoie de o pauză lungă pentru a-şi reveni în urma scandalurilor în care a fost implicată.

12 mart. 2014, 08:29
BIANCA DRĂGUŞANU, decizie-BOMBĂ. Nimeni nu se aştepta la asta

BIANCA DRĂGUŞANU plănuieşte să plece din ţară, însă nu pentru totdeauna. “Nu am spus niciodată că plec definitiv, momentan vreau să plec într-o vacanţă!”, a declarat Bianca, citată de Cancan.ro.

De asemenea, Bianca Drăguşanu, dezamăgită de căsnicia care a durat doar 6 luni cu Victor Slav, spune că nu se mai vede căsătorită. “Nu cred că mă mai mărit în viitorul apropiat! Nu ştiu, nu cred că mă mai mărit! În momentul ăsta, asta simt! Că e nevoie de o pauză, de o vacanţă! O perioadă mai lungă, mi se pare că s-au complicat lucrurile prea tare!“, a povestit vedeta. Nici măcar Adrian Cristea nu o poate face să se răzgândească. “Nu cred că există şanse să mă mărit cu Cristea! Nu vreau să mă mai leg de Adi în momentul de faţă! Fiecare dintre noi trebuie să luăm o pauză şi să vedem exact ce vrem! Nici 24 de ore nu am de când am divorţat şi nu mai vreau să vorbesc cu el, din respect pentru Victor! Sunt vinovată pentru acest divorţ!“, a explicat Bianca.

După certuri care au durat aproape două luni, Bianca şi Victor s-au prezentat luni  la notar împreună pentru a divorţa. Cei doi s-au căsătorit în luna septembrie a anului trecut, după nouă luni de relaţie. La scurt timp după nuntă au şi apărut zvonurile despre divorţ. Cei doi au decis să se despartă după scandalul iscat în ianuarie, când Bianca a petrecut patru zile, la Paris, alături de fostul iubit, Adrian Cristea.