Bianca Drăguşanu, decizie de ULTIMĂ ORĂ. Şi Victor Slav, şi Adrian Cristea vor rămâne TRĂSNIŢI

Bianca Drăguşanu pare că a renunţat la speranţa că va reuşi să obţină iertarea lui Victor Slav şi, cum divorţul pare iminent, roşcata a luat o decizie de ultimă oră, care îi va lăsa "mască" şi pe viitorul ei fost soţ, şi pe fotbalistul Adrian Cristea, pentru care şi-a riscat căsnicia.

RomaniaTV.net
14 ian. 2014, 11:34
Bianca Drăguşanu, decizie de ULTIMĂ ORĂ. Şi Victor Slav, şi Adrian Cristea vor rămâne TRĂSNIŢI

Bianca Drăguşanu pleacă în Statele Unite ale Americii, scrie libertatea.ro.

Sătulă de tot scandalul iscat după despărţirea de Victor Slav, Bianca Drăguşanu vrea să ajungă într-un loc unde să nu mai fie în centrul atenţiei. Greu de crezut, dată fiind goana ei după celebritate, dar fosta asistentă TV vrea să poată ieşi pe stradă fără să fie recunoscută şi fără să aibă mereu paparazzi pe urme.

Nu cred că vrea cineva să trăiască în acest moment în locul meu. Nu pot ieşi din casă fără să fiu urmărită de paparazzi. Nu mai ştiu cum să reacţionez. Când îi văd că vin spre mine o iau din instinct la fugă. Mă gândesc tot mai serios să-mi iau un bilet de avion doar dus. Vreau să-mi pun viaţa la punct aici şi să mă mut în Statele Unite, de unde să-mi coordonez afacerile din ţară. Cred că este cea mai bună alegere„, a spus Bianca.