Bianca Drăguşanu, declaraţie surprinzătoare despre fostul ei iubit: Sunt multe lucruri pe care le-am învăţat de el

Bianca Drăguşanu se pare că vrea să se lanseze cu adevărat în lumea modei şi pentru asta munceşte foarte mult să realizeze nişte creaţii vestimentare fabuloase. Cătălin Botezatu spune despre ea că este foarte talentată, iar ea spune că de la el a învăţat foarte multe.

11 dec. 2016, 15:18

Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu au fost pe acelasi podium de moda in urma cu cateva zile. Cei doi s-au inteles foarte bine pe scena si chiar s-au ajutat, iar la finalul spectacolului, roşcata a vorbit chiar foarte frumos despre fostul ei iubit.

„Sper sa fie mandru de mine, fiindca este un one-man-show, stie tot ce inseamna fashion-ul cap coada si sunt multe lucruri pe care le-am invatat de el. Imi doresc enorm sa reusesc sa fiu eleva care isi depaseste profesorul in acest domeniu, intr-o buna zi. Deocamdata, Catalin este un designer consacrat, care isi face foarte bine meseria, mai ales la ultima colectie a costumelor pe care le-a realizat. Nu am cuvinte sa descriu cat de elegante si frumoase sunt si cat de bine este si el imbracat. Colectia este WOW!”, a declarat Bianca pentru WOWbiz.ro!

Vezi si: Bianca Drăguşanu s-a recăsătorit cu Victor Slav