Bianca Drăguşanu, detalii din viaţa intimă: „Victor a spus…”

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav trăiesc o poveste frumoasă de dragoste. La emisiunea pe care o prezintă, Bianca nu se sfieşte să povestească detalii din viaţa ei intimă.

28 sept. 2017, 17:48
Bianca Drăguşanu, detalii din viaţa intimă: „Victor a spus…”

Bianca Drăgușanu prezintă o emisiune matrimonială şi nu se sfieşte să le povestească telespectatorilor detalii din viaţa ei personală.  a dat detalii din intimitatea relației sale cu Victor Slav.

„Sâmbătă, după emisiune, Victor a spus: „Hai să plecăm amândoi, numai noi doi”. Am protestat: „cum să lăsăm copilul acasă?”. „Măi, femeie, avem nevoie de timp doar pentru noi!” Asta m-a trezit, are dreptate. Să știți că așa este!

Deși aveți copii, familie, trebuie să îi dedicați partenerului timp și atenție. Acum asta nu înseamnă să exagerați! Dar o seară romantică după ce a adormit copilul, un film, așa, bătrânește, o conversație la un pahar de vin!”, a povestit Bianca Drăgușanu.

Bianca şi Victor au fost căsătoriți, au divorțat, s-au reîmpăcat și au împreună o fetiță minunată, Sofia Natalia, care a împlinit un an în urmă cu câteva zile.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, situaţie PENIBILĂ. „M-am simţit luată de proastă!”