Bianca Drăguşanu, gravidă în 5 luni, după o fertilizare in vitro

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav sunt în culmea fericirii. Peste patru luni vor deveni părinţi, chiar dacă nu recunosc public acest lucru. Un alt secret al celor doi e faptul că Bianca a rămas gravidă în urma unei fertilizări in vitro. De ce nu se vede burtica? Pentru că nu s-a îngrăşat deloc, spun apropiaţi ai acesteia.

RomaniaTV.net
17 mai 2016, 07:23
Bianca Drăguşanu, gravidă în 5 luni, după o fertilizare in vitro

S-au căsătorit, au divorţat, apoi iar s-au împăcat. Acum, Bianca Drăguşanu (33 de ani) şi Victor Slav (35 de ani) au devenit mult mai discreţi cu viaţa lor personală. Atât de discreţi, încât nu vor în ruptul capului să recunoască faptul că, în curând, vor deveni părinţi. Au fost întrebaţi de multe ori dacă-i adevărat că Bianca este însărcinată, însă de fiecare dată au evitat răspunsul sau au negat. Surse apropiate cuplului ne-au declarat că Bianca este gravidă în cinci luni. „Are puţin peste 20 de săptămâni de sarcină. Ceea ce nu se ştie însă, e faptul că ea a făcut fertilizare in vitro (n.r. – crearea embrionului în afara corpului uman). Aşa a rămas însărcinată”, au mărturisit surse pentru Click.

Acestea ne-au mai spus că, până acum, a avut o sarcină destul de dificilă. „A avut probleme cu anemia, a şi leşinat, având nevoie de perfuzii. În primele luni, a vomitat încontinuu. Acum, e puţin mai bine. Pofteşte la orice mâncare care miroase bine, fie că sunt cartofi prăjiţi, fie pâine, nu contează. Burtica însă nu se prea vede, deoarece Bianca nu s-a îngrăşat deloc. Poartă aceiaşi blugi ca şi înainte de a rămâne gravidă, doar că nu se mai poate închide la nasture. Oricum, din câte ştiu eu, deşi nu se abţine de la nimic, mănâncă cu măsură şi niciodată după ora 18.00”, au mai spus sursele respective pentru Click.