Bianca Drăguşanu, la capătul puterilor

Bianca Drăguşanu nu mai suportă nici durerea de picioare, nici vânătăile inestetice de sub genunchi, de care nu reuşeşte să scape nici cu tratamente laser scumpe.

05 nov. 2014, 09:32
Bianca Drăguşanu, la capătul puterilor

După trei intervenţii pentru eliminarea necrozelor de pe picioare, toate fără succes, Bianca Drăguşanu a ajuns la capătul puterilor. Nu mai vrea să poarte ciorapi medicinali şi nici să fie nevoită să-şi machieze picioarele ca să nu se vadă vânătăile atunci când apare în lumina reflectoarelor.

Când credea că orice „luptă” împotriva vânătăilor e pierdută, norocul i-a surâs din nou iubitei lui Victor Slav. Bianca Drăguşanu a aflat că mai are o şansă la vindecare: o nouă intervenţie chirurgicală ce presupune un tratament cu celule stem pentru regenerarea zonei afectate. Celulele stem sunt recoltate chiar din placenta surorii ei, care, recent, a adus pe lume un băieţel. Spre fericirea Biancăi Drăguşanu, ea şi cu sora ei sunt compatibile din punct de vedere medical, aşa că procedura se poate realiza în curând, potrivit emisiunii „Star matinal”, de la Antena Stars, citat de www.spynews.ro.

Bianca Drăguşanu, în război cu jurnalistele care o critică: Sunteţi nişte zdrenţe fomiste şi complexate VIDEO