E fetiţă? Mesajul cu subînţeles postat de Bianca Drăguşanu pe Facebook

După ce s-a cuminţit şi l-a convins pe Victor Slav, cu care s-a căsătorit şi de care a şi divorţat în doar 6 luni, să mai acorde o şansă relaţiei lor, Bianca nu se poate abţine să nu intre în jocul supoziţiilor privind o eventuală sarcină. Bianca Drăguşanu e din nou personajul preferat al tabloidelor şi lumea mai are puţin şi pune la pariuri pe presupusa sarcină a fostei asistente "păcătoase". 

RomaniaTV.net
15 apr. 2016, 12:28

Bianca Drăguşanu a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie în care apare îmbrăcată cu o cămaşă roz şi un pulover şi în care, evident, se alintă în faţa obiectivului. Textul care însoţeşte imaginea este „Baby pink mood”, în traducere „chef de roz de bebeluş”, motiv pentru toată lumea să se gândească că, probabil, vrea să sugereze că va avea o fetiţă. Felicitările au curs gârlă, fie pentru ţinută, fie pentru viitorul bebeluş, dar Bianca încă tace mâlc.

Oricum, silueta ei pare să înceapă să sufere modificări, aşa că nu e exclus ca peste câteva luni să îi vedem pe Bianca şi pe Victor împingând un cărucior prin parcuri.