Bianca Drăguşanu, mesaj INCREDIBIL pe FACEBOOK pentru Victor Slav

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au mers luni la notar pentru a semna actele de divorţ. Cu câteva minute înainte de a ajunge la cabinetul notarial, fosta asistentă TV a postat un mesaj înduioşător pe Facebook.

10 mart. 2014, 10:03
Bianca Drăguşanu, mesaj INCREDIBIL pe FACEBOOK pentru Victor Slav

Bianca Drăguşanu, mesaj pe FACEBOOK pentru Victor Slav înainte de divorţ. „Iti multumesc ca ai fost alaturi de mine!”, a scris Bianca Drăguşanu pe contul ei de socializare, alături de o poza în care apare în braţele lui Victor Slav.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au sosit, luni dimineaţă, la biroul notarial, acolo unde vor semna actele de divorţ. Cei doi nu au dat nicio declaraţie jurnaliştilor.

CITEŞTE ŞI Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au ajuns la notar pentru DIVORŢ

BIANCA DRĂGUŞANU şi Victor Slav au divorţat. După o poveste de dragoste pusă sub semnul întrebării, astăzi cei doi au semnat actele de divorţ. Uite ce a spus Bianca cu puţin timp înainte de a semna. Bianca şi Victor au pus capăt mariajului lor, astăzi, însă în urmă cu o zi, Bianca vorbea cu regret despre ceea ce urmează să facă. „Nu mai contează ce simt eu, pentru că el face ce trebuie, nu ce simte. Este decizia lui şi eu i-o respect. Nu mai contează, eu am facut tot ce am putut… asta este.

BIANCA DRĂGUŞANU şi Victor Slav au divorţat. Dupa ce au semnat actele de separare, Bianca si Victor s-au urcat in graba intr-o masina neagra, condusa de un prieten de-al prezentatorului, si au plecat in tromba spre casa divei din zona Lacul Tei! Bianca s-a asezat pe bancheta din spate, protejata de Slav, care nu a vrut sa dea nicio declaratie legata de divort! Era vizibil afectata si isi ascundea tristetea in spatele unei pereche de ochelari de soare! Nici prezentatorul de la PRO TV nu parea in apele lui, si chiar a avut cateva accese de furie la adresa jurnalistilor aflati la fata locului, ba mai mult, le-a cerut sa fie lasat in pace atat el, cat si Bianca.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au sosit, luni dimineaţă, la biroul notarial, acolo unde au depus actele de divorţ. Cei doi nu au dat nicio declaraţie jurnaliştilor, la intrarea în cabinet. La plecare, însă Victor Slav le-a cerut ziariştilor să-i lase pe amândoi în pace: „Băi, lăsaţi-ne! Vă respect, respectaţi-ne! La revedere!„. 

Luni dimineaţă, Bianca Drăguşanu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin care îi mulţumea lui Victor Slav că a fost alături de ea. „Îţi mulţumesc că ai fost alături de mine!„, a scris starleta.

Citeşte şi: VICTOR SLAV O CURTA pe ANDA ADAM în timp ce ERA ÎNSURAT CU BIANCA. Detaliul care îl dă de gol

Bianca Drăguşanu, mesaj pe FACEBOOK pentru Victor Slav înainte de divorţ.

Iti multumesc ca ai fost alaturi de mine!”, a scris Bianca Drăguşanu pe contul ei de socializare, alături de o poza în care apare în braţele lui Victor Slav.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au sosit, luni dimineaţă, la biroul notarial, acolo unde vor semna actele de divorţ. Cei doi nu au dat nicio declaraţie jurnaliştilor.

CITEŞTE ŞI Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au ajuns la notar pentru DIVORŢ

 

BIANCA DRĂGUŞANU traversează o perioadă grea. Invitata la emisiunea „Wowbiz”, sotia lui Victor Slav a marturisit ca nu se simte tot timpul frumoasa, din contra, Bianca a spus ca uneori chiar intra in depresie fiindca se crede urata.

„Uneori ma simt urata, ma simt grasa. De multe ori intru in depresie. Nu sunt multumita pe deplin de mine. Ar insemna sa fiu o narcisista. Zilele trecute, vorbeam cu o prietena. Ma simt ca acea ratusca din Tom si Jerry care umbla cu o punga de hartie pe fata. Am momente. Nu ma cred frumoasa si perfecta. Am momente in care intru in starea asta si nu-mi vine sa ies din casa. Trec prin asta cel putin de doua ori pe luna. In prezent am 1,81 m inaltime si 57 – 58 de kilograme. Ar trebui sa am mai putin pentru inaltimea mea. Am avut si 56 de kilograme si ma simteam bine”, a spus Bianca.

Bianca Dragusanu a acceptat provocarea de a se demachia in direct la emisiunea WOWbiz pentru a arata ca este frumoasa si fara farduri. „Acasa, prefer sa stau nemachiata. Nu am avut niciodata probleme cu tenul, nu am avut acnee fiindca nu ma machiez foarte mult. Este normal ca atunci cand apari la TV sa te machiezi. Va pot demonstra acum cum pot sa ma machiez si sa imi pun in evidenta ochii doar cu ajutorul fardului”, a spus Bianca Dragusanu.

Bianca Drăguşanu a luat o supradoză de pastile, în 2001

Bianca Drăguşanu a recunoscut, în urmă cu treisprezece ani, la fosta emisiune „Din dragoste”, moderată de Mircea Radu, că este impulsivă şi că a apelat adesea la gesturi disperate pentru a-şi recuceri iubitul de atunci, pe Mihai Mătuşoiu: „Am devenit şi isterică. Spărgeam tot. Da, mi-am făcut şi singură rău. Am luat Diazepam, am stat şi prin spitale. Pe câte nu le-am păruit din cauza lui”, povestea Bianca pe canapeaua lui Mircea Radu.