BIANCA DRĂGUŞANU nu renunţă încă la fostul soţ: „Apelez la el de câte ori am nevoie”

Despărţiţi, dar împreună. Aceasta pare să fie deviza sub care Bianca Drăguşanu şi Victor Slav îşi continuă vieţile, după divorţ. Şi asta pentru că, de când au semnat actele la notar, cei doi au fost tot timpul văzuţi unul în comapnia celuilalt.

26 mart. 2014, 10:40
BIANCA DRĂGUŞANU nu renunţă încă la fostul soţ: „Apelez la el de câte ori am nevoie”

Bianca Drăguşanu nu ezită să-i ceară ajutorul fostului soţ de câte ori are nevoie. „Avem o relaţie normală, avem lucruri de rezolvat. Am ieşit la restaurant. Practic, actul de casatorie a distrus tot. A fost opţiunea noastră să ne căsătorim. A fost decizia noastră. Aseara nu a dormit la mine. Am fost la un eveniment şi am plecat însoţiţi fiecare de paparazzi. În momentul de faţă suntem bine aşa cum suntem. Ne înţelegem bine.

Dacă am o problemă, apelez la el şi mă ajută. Am observat că, atunci când am spus că ne iubim, nimeni nu ne-a crezut. Când ne-am despărţit, toată lumea ne întreabă dacă ne mai iubim. Victor este un sprijin pentru mine. Reprezintă un echilibru pentru mine. Lăsăm să se vindece rănile şi vedem ce vrea Dumnezeu”, a spus Bianca la o emisiune TV, potrivit libertatea.ro.