BIANCA DRĂGUŞANU nu-şi revine de la bătaia încasată de la un fost iubit

Un traumatism suferit in urma cu 12 ani ar fi putut s-o lase invalida pe Bianca, pe veci. Din fericire, a scapat doar cu piciorul tumefiat, insa eforturile de a scapa de acest inconvenient par zadarnice, in pofida operatiilor si tratamentelor.

26 apr. 2015, 16:23
BIANCA DRĂGUŞANU nu-şi revine de la bătaia încasată de la un fost iubit

Bianca Drăguşanu a făcut recent câteva mărturisiri cutremurătoare legate de una dintre cele mai grele perioade din viaţa ei. Din cauza unui fost iubit si a bătăilor pe care le lua mereu de la el, Bianca a rămas cu sechele fizice si psihice.

„Am rămas cu sechele fizice şi psihice. De multe ori când mă lovea eu nu aveam voie să plâng. Mă lega de calorifer cu diverse funii. Eu nu ştiu cum am putut să rezist. Mi se părea că singura şansă să scap de el este să-mi iau zilele, îmi era frică să nu-i facă ceva mamei mele. El era un om nebun. În momentul în care eu luam o mamă de bătaie, eu eram vinovată. Mă punea în genunchi în faţa lui să-mi cer iertare că l-am provocat şi l-am adus în situaţia să mă lovească din nou”, a declarat Bianca Drăguşanu.

Aceasta suferă şi acum din cauza bătăilor primite de la fostul iubit. Bărbatul a lovit-o până când a băgat-o în spital, motiv penrtu care a şi rămas cu probleme la picioare. „Nu mă interesează cum arată picioarele mele, vreau doar să merg. Acum am lângă mine un om care mă duce în braţe când nu mai pot să merg. Vreau să-mi plâng copilul de mână, vreau să alerg, nu mă interesează să am picioare frumoase”, a mai spus Bianca la momentul respectiv.

Deşi a evitat să dea un nume atunci când a afirmat de fostul iubit care a snopit-o in bătaie de nenumărate ori, toate indiciile au dus la Coco Păun, un interlop de temut în Târgiu Jiu.

Bianca Drăguşanu şi Păun au avut o relaţie în urmă cu aproape 10 ani, iar vedeta, pe atunci în vârstă de 22 de ani, lua bătaie crunte. Potrivit cancan.ro, după una dintre „corecţiile” pe care le-a primit de la fostul iubit, Bianca a depus plângere la poliţie împotriva lui. La acel moment, Păun era eliberat condiţionat şi a ameninţat-o pe Drăguşanu, aflată pe patul de spital, să-şi retragă plângerea. Potrivit ziarelor locale din Târgu Jiu, Coco Păun şi Bianca Drăguşanu au avut o relaţie cu năbădăi, şi nu se puţine ori s-a scris că blondina era bătută crunt de acesta.

 “Bianca e putin mai bine acum, dar rezultatele nu sunt definitive. Practic, recuperare totala nu va exista. Merge in fiecare luna la control, la medicul din Bucuresti. Faptul ca face foarte mult sport o ajuta, Bianca merge la sala o zi da, alta nu. Mai mult, a si renuntat la sare, de cand s-a imbolnavit, de cateva saptamani, si asta este un plus. Pana la urma, ea stie ca are o problema si e resemnata, dar face tot ce ii sta in putinta sa fie din ce in ce mai bine”, a declarat o sursa din anturajul Biancai, pentru CANCAN.ro.