Bianca Drăguşanu, ÎN PERICOL. Poate să piardă SARCINA: „Am nişte cheaguri de sânge care…”

Bianca Drăguşanu trăieşte cea mai frumoasă, dar şi cea mai dificilă perioadă din viaţa ei. Blonda a spus că problemele de sănătate îi pot pune viaţa în pericol.

19 iul. 2016, 07:16
Bianca Drăguşanu, ÎN PERICOL. Poate să piardă SARCINA: „Am nişte cheaguri de sânge care…”

Bianca Drăguşanu ar putea avea probleme grave din cauza cheagurilor de la picioare, care pot migra de la extremităţi spre rinichi, plămâni sau chiar creier.

Bianca Drăguşanu va naşte peste TREI LUNI. A anunţat NUMELE FETIŢEI

„S-au schimbat analizele în ultima perioadă, dar am grijă. Nu am voie să merg prea mult, lucru de la care nu mă pot abţine deocamdată. Am fost şi am verificat vasele de sânge. Am nişte cheaguri de sânge care pot urca oricând către rinichi, către plămâni, către creier.

Eu am o problemă cu coagularea. Partea bună este că sunt înaltă şi că circulaţia este proastă. Fetiţa nu este în pericol, are deja 1,100 kg. Nu am probleme mai grave decât orice femeie însărcinată. Am o anemie uşoară, fierul. Eu mănânc în ultima perioadă din ce în ce mai puţin din cauza căldurii. Dorm puţin. Îmi fac mai des analizele. Deocamdată ţinem sub control situaţia, iau nişte medicamente de subţiere a sângelui. E foarte grav pentru că pot să sângerez mai mult decât e normal.

Bianca Drăguşanu s-a hotărât cum va aduce pe lume primul său copil

Sunt farte activă şi eu nu dorm pentru că nu pot dormi. Eu dorm maxim 3 ore. I-am spus doamnei doctor că nu pot dormi şi mi-a permis să iau o jumătate de pastilă pentru somn. Am înjumătăţit porţiile.

Mănânc mai puţin, dar mai des. Simt asta la unghii pentru că se rup, la gingii care sângerează, văd celulita, simt retenţia de apă. Mă bucură faptul că am un copil sănătos”, a declarat Bianca Drăguşanu.