Bianca Drăguşanu, răvăşită după divorţ: „Am plâns…”

BIANCA DRĂGUŞANU nu a ajuns la psiholog după divorţul de Victor Slav, dar a ales să-şi trateze depresia cu o terapie prin shopping la mall, scrie Spy News. 

11 mart. 2014, 16:01
Bianca Drăguşanu, răvăşită după divorţ: „Am plâns…”

Luni a fost cea mai grea zi pentru Bianca Drăguşanu şi Victor Slav! Cei doi au mers de mână la notar, şi-au spus „adio” cu lacrimi în ochi şi au pornit, cel puţin pentru moment, pe drumuri separate.

„Nu am dormit nici măcar 7 ore de la divorţ. Am plâns. Nu sunt pregătită pentru aşa ceva, pentru un nou iubit. Cu Victor, cu siguranţă, voi rămâne prietenă, pentru toată viaţa, dar nu ştiu ce va fi în viitor. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat, dar asta e. Iau lucrurile ca atare, viaţa merge mai departe. (…)Femeile dacă greşesc sunt cartalogate cumva, dar bărbaţii nu. Noi iertăm şi acceptăm, dar când o femeie greşeşte este batjocorită, denigrată, umilită şi nu este iertată. Din nefericire, eu am făcut parte din această categorie, a femeilor care au greşit şi au fost judecate. Au fost şi alte femei din showbiz care au făcut aceleaşi greşeli, ba mai mult, aveau şi copii acasă, dar nu au fost asa judecate. Eu sunt o luptătoare, consider că ce nu te omoară , te face mai puternic”, a spus Bianca, astăzi, la Antena Stars.