Bianca Drăguşanu se plânge că a rămas fără emisiune pe nedrept

Pusă pe tușă de patronatul turc pentru indisciplină, Bianca Drăgușanu se plânge că a rămas fără emisiune pe nedrept. Fosta prezentatoare de la "Te vreau lângă mine" speră ca în cel mai scurt timp să primească un alt proiect, la orice post de televiziune.

16 aug. 2018, 07:17

Bianca Drăgușanu a prins gustul emisiunilor în direct și spune că nu va înțelege niciodată de ce nu i s-a mai prelungit contractul la „Te vreau lângă mine’, considerându-se profesionistă 100%, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Noi detalii despre Philipp Plein şi Bianca Drăguşanu. Cum încearcă celebrul designer să-i fure inima Biancăi Drăguşanu

„Eu dacă nu aș face nimic, efectiv cred că aș muri. Așa că am energie să le fac pe toate pentru că le fac cu drag și le fac din tot sufletul meu și reușeșesc să le duc la bun sfârșit. Totul. Adică plec dimineața de acasă pe la 9-9:30, ajung la atelier, stau până pe la ora 11:30, când deja mă îndrept spre Kanal D unde mă pregătesc, make-up, păr, hainele pe care le-am luat cu mine deja de la atelier, intru în direct la ora 13:00, ies la ora 15:00, după care opresc undeva 40 de minute, o oră să mănânc, după care am câteva contracte de imagine care trebuie onorate și sunt programate pe zile.

Pe la 18:30-19:00 pot să spun că ajung acasă și de atunci trebuie să fiu nouă și energică, și luată de bună de către Sofia care nu știe că mami a muncit toată ziua”, povestea Bianca la „Interviurile Libertatea”, completând că se înțelege perfect cu întreaga echipă și că simte că poate evolua de la o emisie la alta.