Bianca Drăguşanu se pregăteşte să devină mamă. Anunţul de pe Facebook care i-a luat pe toţi prin surprindere

Bianca Dragusanu este una dintre cele mai mediatizate vedete din Romania, iar daca in ultima vreme a fost in atentia presei cu cateva fotografii pe care le-a publicat chiar ea pe pagina personala de Facebook, imagini in care apare imbracata intr-un costum de baie minuscul, pe o plaja din Miami, de aceasta data fosta asistenta TV a facut o marturisire care nu a trecut neobservata.

23 mai 2014, 09:44
Bianca Drăguşanu se pregăteşte să devină mamă. Anunţul de pe Facebook care i-a luat pe toţi prin surprindere

Cu o vizibila dragoste pentru copii, lucru demonstrat in nenumarate randuri pe retelele de socializare, vedeta postand o multime de fotografii pe care le are alaturi de micutii prietenilor ei apropiati, Bianca Dragusanu a publicat de aceasta data o fotografie in care adorabilul Edan, fiul Vicai Blochina si a lui Victor Piturca, dar mesajul postat in descrierea imaginii a fost cel care a intrat imediat in atentia fanilor.

Bianca Drăguşanu a fost cerută în căsătorie vineri noapte

„Pana la anul pe vremea asta, o sa am o mica ” partenera” de joaca pentru Edan:)) I-am promis!!!„, a scris vedeta, iar cei care ii urmaresc pagina de Facebook au reactionat imediat.

Daca au fost cativa fani care au intrebat-o pe Bianca cine o sa fie tatal „partenerei de joaca” pe care i-a promis-o lui Edan, majoritatea i-au urat mult succes roscatei si i-au mai transmis ca ar fi minunat daca si-ar tine promisiunea.

„Daca ai promis, asa sa faci”, „Sa speram!!”, „Sa auzim de bine Bia, un copil te va schimba foarte foarte mult. Pup”, sau „Bafta! Sa fiti sanatoase!”, au fost doar cateva dintre comentarii care au curs imediat dupa publicarea mesajului.

Bianca Drăguşanu şi Vica Blochina s-au DEZMĂŢAT în club. Uite cum au pozat cele două FOTO