Bianca Drăguşanu şi-a petrecut noaptea cu Victor Slav înainte de ziua divorţului

Victor Slav şi-a petrecut noaptea de vineri spre sâmbătă în apartamentul Biancăi Drăguşanu. 

09 mart. 2014, 22:53
Bianca Drăguşanu şi-a petrecut noaptea cu Victor Slav înainte de ziua divorţului

BIANCA DRĂGUŞANU ŞI VICTOR SLAV şi-au „jucat” scenariul căsătoriei ca nişte adevăraţi actori, iar epilogul pare să fie unul de Oscar. La mai bine de două luni de când s-au separat, Victor Slav (33 de ani) a văzut-o pe Bianca Drăguşanu weekendul acesta, la aniversarea ei de 32 de ani. La sfâşitul petrecerii, cei doi au plecat acasă la Bianca.
Mult a fost, puţin a mai rămas! Astăzi se împlineşte o lună de când Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au trecut pentru prima dată pragul unui notariat ca soţ şi soţie, şi deci astăzi vor primi certificatul de divorţ şi vor redeveni liberi, precum păsările cerului.

Ora 23.27: Victor Slav şi-a făcut apariţia la clubul Loftcu un buchet imensde trandafiri roşii

Nimic tragic până aici, din contră, după ultimele evenimente din viaţa (încă) doamnei Slav se pare că e rost de bucurie, pentru că toată săptămâna a ţinut-o numai în chefuri.

Ora 02.14: Cei doi soţi au plecat împreună de la petrecere cu maşina Biancăi, condusă de Victor

Marţi, ea a fost gazda unui eveniment în Princess alături de esteticianul Kasem, apoi a trecut pe la coafor unde şi-a schimbat culoarea părului, din roşcat în blond, iar joi seara a petrecut în avans ziua de naştere într-un restaurant din Herăstrău, unde – întâmplător sau nu – s-a aflat şi Adrian Mutu.

Ora 02.25: Maşina Biancăi a intrat în garajul subteran din complexul rezidenţial în care locuieşte, iar Victor n-a mai ieşit până dimineaţă

În toate aceste seri, blonda şi-a invitat soţul, însă a fost refuzată de fiecare dată. Mai puţin vineri seara! Bianca a dat din nou paranghelie într-un club select din Capitală, Loft, în care a ajuns la orele 23.06. Surpriză! După mai puţin de jumătate de oră, mai precis la 23.27, cine credeţi a că şi-a făcut apariţia pe strada Grigore Alexandrescu?! În carne şi oase, băiatul de la Meteo cu un ditamai buchetul de trandafiri roşii, însoţit de un prieten.

Citeşte mai mult pe click.ro

BIANCA DRĂGUŞANU traversează o perioadă grea. Invitata la emisiunea „Wowbiz”, sotia lui Victor Slav a marturisit ca nu se simte tot timpul frumoasa, din contra, Bianca a spus ca uneori chiar intra in depresie fiindca se crede urata.

„Uneori ma simt urata, ma simt grasa. De multe ori intru in depresie. Nu sunt multumita pe deplin de mine. Ar insemna sa fiu o narcisista. Zilele trecute, vorbeam cu o prietena. Ma simt ca acea ratusca din Tom si Jerry care umbla cu o punga de hartie pe fata. Am momente. Nu ma cred frumoasa si perfecta. Am momente in care intru in starea asta si nu-mi vine sa ies din casa. Trec prin asta cel putin de doua ori pe luna. In prezent am 1,81 m inaltime si 57 – 58 de kilograme. Ar trebui sa am mai putin pentru inaltimea mea. Am avut si 56 de kilograme si ma simteam bine”, a spus Bianca.

Bianca Dragusanu a acceptat provocarea de a se demachia in direct la emisiunea WOWbiz pentru a arata ca este frumoasa si fara farduri. „Acasa, prefer sa stau nemachiata. Nu am avut niciodata probleme cu tenul, nu am avut acnee fiindca nu ma machiez foarte mult. Este normal ca atunci cand apari la TV sa te machiezi. Va pot demonstra acum cum pot sa ma machiez si sa imi pun in evidenta ochii doar cu ajutorul fardului”, a spus Bianca Dragusanu.

Bianca Drăguşanu a luat o supradoză de pastile, în 2001

Bianca Drăguşanu a recunoscut, în urmă cu treisprezece ani, la fosta emisiune „Din dragoste”, moderată de Mircea Radu, că este impulsivă şi că a apelat adesea la gesturi disperate pentru a-şi recuceri iubitul de atunci, pe Mihai Mătuşoiu: „Am devenit şi isterică. Spărgeam tot. Da, mi-am făcut şi singură rău. Am luat Diazepam, am stat şi prin spitale. Pe câte nu le-am păruit din cauza lui”, povestea Bianca pe canapeaua lui Mircea Radu.