Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, poveste de dragoste ca în filme

S-au plăcut, s-au iubit, s-au căsătorit, au divorţat, iar acum se iubesc din nou şi par a fi cel mai fericit cuplu din lume. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au trecut peste cumpenele apărute în relaţia lor şi au decis să îşi mai acorde o şansă, mai ales că focul pasiunii dintre ei este din ce în ce mai mare.

RomaniaTV.net
17 nov. 2015, 10:22

La doar câteva luni de la căsătorie, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav uimeau pe toată lumea cu decizia lor de a divorţa. Însă, nimeni nu avea să ştie că de fapt cei doi se vor iubi mai mult şi vor încerca să îşi ascundă iubirea de ochii curioşilor.

Trecând câteva luni buni de la decizia lor de a se feri de toţi cei care le vor răul, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au hotărât că cel mai bine este să îşi redeclare iubirea în public şi să nu îi mai intereseze de restul, scriu cei de la SpyNews.ro.

Aşa s-a făcut şi recent, când cele două vedete au petrecut până în zori într-un club de fiţe din Capitală şi nu s-au sfiit să îşi arate dragostea. Dovadă stau şi fotografiile postate ulterior de cei doi pe conturile de socializare.

Citeşte şi  Două vedete de la noi, din nou împreună, după ce au avut cel mai RĂSUNĂTOR DIVORŢ FOTO