GALERIE FOTO. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav şi-au minţit prietenii virtuali. Au postat o fotografie şi au lăsat să se înteleagă că…

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav sunt mereu puşi pe şotii şi extrem de imprevizibili, jucându-se cu imaginaţia prietenilor lor! După ce sâmbătă au indus ideea că urmează să apară într-o nouă telenovelă românească, planul lor a fost dezvăluit pas cu pas.

RomaniaTV.net
21 mai 2017, 09:08

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au pus la cale împreună cu o gaşcă de prieteni o farsă pentru prietenii lor virtuali. Cei doi iubiţi au postat sâmbătă o poză de grup, însoţită de mesajul că în curând va apărea o nouă telenovelă românească, inducând ideea că fac parte dintr-un nou proiect TV.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, PE MINUS. Câţi bani au dat invitaţii la BOTEZ

Cosmin Tudoran a dezvăluit însă secretul din spatele pozei cu pricina, menţionând că totul a fost o glumă pusă la cale de întregul grup alături de care se afla Bianca Drăguşanu şi Victor Slav.

„Grup dement, destul de compact şi pus pe şotii (ce-mi place vorba asta!) face pentru finalul tripului celebra poză de grup: a-la familia Guldenburg. Dallas. Telenovellas. Las Whatevăras.. Hai să ne facem poza şi să o urcăm toţi, deodată, cu acelaşi text! O nouă telenovelă. În kurând. Cu K pentru a insinua şi o anume televiziune. Uploading.. Acum aşteaptă, aşteaptă… Zbor, decolare, aterizare. Iată!”, a scris Cosmin Tudoran pe site-ul lui, unul dintre prietenii cu care Victor Slav şi Bianca Drăguşanu au petrecut în Antalya.