Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, surprinşi în timp ce se sărutau tandru. Împăcarea lor nu mai este un secret

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au fost surprinşi în timp ce se sărutau în platoul unei emisiuni.

20 oct. 2014, 17:39

Povestea dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav bate şi cele mai incitante scenarii de telenovele, iar finalul e încă departe. Ei au fost căsătoriţi 6 luni, au divorţat în martie, la notar, însă de puţin timp sunt din nou un cuplu. Împăcarea a avut loc în urmă cu două luni. 

Oamenii greşesc, dar învaţă din asta. Cu siguranţă vom mai greşi unul faţă de altul, dar sper că nu atât de grav. Sunt om şi nu pot fi perfectă. În momentul în care mi-am dat seama că îl pierd, am realizat ce mult înseamnă pentru mine şi am încercat să-l aduc înapoi, deşi e foarte greu să recucereşti un om care şi-a pierdut încrederea în tine. Părinţii noştri sunt foarte fericiţi că suntem din nou împreună, mai ales mama mea„, a spus Bianca.
 

Victor Slav este co-prezentatorul unui show TV, iar Bianca nu se multumeste sa il priveasca doar de acasa. Blondina a mers, duminica seara, in platoul emisiunii si nu l-a scăpat din ochi pe fostul ei sot. Potrivit cancan.ro, la un moment dat, cei doi au fost surprinsi chiar in timp ce se sarutau, toti cei de fata ramanand surprinsi cand i-au vazut in aceasta ipostaza.