Bianca Drăguşanu, situaţie PENIBILĂ. „M-am simţit luată de proastă!”

Bianca Drăguşanu a fost pusă într-o situaţie delicată, de către un amic. Acesta a sunat-o plângând şi i-a spus că i-a murit tatăl, dar că nu are bani de înmormântare.

27 sept. 2017, 12:28
Bianca Drăguşanu, situaţie PENIBILĂ. „M-am simţit luată de proastă!”

Bianca Drăguşanu a decis să îl ajute şi şi-a sunat toţi prietenii pentru a face chetă. Apoi a aflat că a fost, de fapt, minţită în cel mai urât mod. Blonda a văzut, pe Facebook, că amicul ei se distra într-un loc de lux, pe banii pe care îi primise pentru înmormântare.

Bianca Drăguşanu a recunoscut că a avut o problemă delicată. „Am luat de la…”

„Sunt şocată de ce s-a întâmplat astăzi. Am dechis Facebook-ul astăzi şi m-a lovit direct în faţă. Zilele trecute, am primit un telefon de la un prieten. Mi-a spus că i-a murit tatăl şi plângea la telefon. Mi-a cerut să îl ajut cu bani. A sunat la prieteni comuni, m-am agitat, era o sumă destul de mare. Am propus să facem chetă…

Azi, mega-pumn în faţă ce mi-am luat. Omul îşi dăduse check-in într-o locaţie deloc ieftină, cu o domnişoară lângă el, cu trabucul aferent în poză. M-am simţit luată de proastă. Nicio moarte, nicio tragedie. Mi s-a părut tragică situaţia…să minţi că ţi-a murit părintele.

Puteai să zici că vrei să faci impresie bună unei domnişoare, dar să mă suni tu plângând, să-mi spui că ţi-a murit tatăl…eu să mă agit, să sun pe toată lumea, să sun la tine la muncă, să pun pe toată lumea în alertă….ei să-mi spună că nu ştiu nimic. Am rămas mască. Direct un pumn în faţă am luat”, a dezvăluit Bianca Drăguşanu.