Răsturnare de situaţie. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav NU MAI DIVORŢEAZĂ

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav vor da o nouă şansă relaţiei, susţin apropiaţii celor doi. "Vorbim în fiecare oră la telefon. Eu merit orice acum. Nu am nici o scuză. Nu am nici cuvinte. Nu m-am gândit la nici o consecinţă. Nu am nici o scuză", spune Bianca. 

08 ian. 2014, 12:24
Răsturnare de situaţie. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav NU MAI DIVORŢEAZĂ

BIANCA DRAGUSANU ŞI VICTOR SLAV ar putea să continue relaţia. O noapte şi o zi, 24 de ore în cap, Bianca şi Victor au întors pe toate părţile viitorul relaţiei lor. Dacă mai era vreunul. Nu s-au privit în ochi, ci şi-au evaluat sentimentele şi posibilitaţile prin telefon, sms-uri şi convorbiri directe, căci el a preferat să înnopteze la prieteni. La capătul negocierilor când ea îşi anunţase public intenţia de a lupta pentru căsnicia ei, iar el declarase în faţa naţiunii că va divorţa cât mai repede cu putinţă, rezultatul a fost unul năucitor. Potrivit apropiaţilor cuplului, cei doi ar fi decis să dea o ultimă şi reală şansă mariajului lor, iar concesiile ar fi venit din ambele părţi. Se pare că cei doi ar fi hotărât să îngroape complet trecutul, geloziile şi animozităţile şi să pornească de la zero. Însă ar fi existat şi un preţ pentru ca Victor să facă uitată întâlnirea de la Paris care a produs furtună în căsnicia lui. Unul mare!

BIANCA DRĂGUŞANU ar vrea un copil cu Victor Slav

Surse din preajma celor doi au dezvăluit că Bianca i-ar fi propus lui Victor să înceapă o viaţă nouă, într-o casă nouă şi chiar de mâine se va apuca să caute cuibuşorul în care îşi vor trăi povestea de dragoste. Dacă până acum au locuit în apartamentul Biancăi din zona Floreasca, acum, roşcata ia în calcul o casă pe pământ, cu grădină.  Ca să-i demonstreze că îşi doreşte cu adevărat să-şi salveze căsnicia, Bianca i-ar fi propus lui Victor să devină părinţi, spunându-i că se simte pregătită să rămână însărcinată. Se pare că această propunere i-ar fi înmuiat inima lui Victor, iar ea ar fi marşat pe această idee, transmiţându-i mesaje subliminale. Mai precis, una dintre prietenele Biancăi ne-a explicat de ce fotografia de profil de la serviciul whatsapp este a unui pui de vulpe: „Victor o alintă pe Bianca ‘vulpea mea’ şi nu o dată i-a propus să-i facă şi lui o vulpiţă (o fetiţă). Acum, Bianca a pus poza unui pui de vulpe pentru a-i aminti de câte ori îi scrie că e pregătită să-l facă tătic”. Aşadar, lucrurile între Bianca şi Victor au luat o întorsătură neaşteptată şi când toată lumea aştepat divorţul, cei doi au decis să-şi construiască fericirea de la zero, scrie spynews.ro.

Bianca Drăguşanu a mărturisit că relaţia ei cu Victor Slav era de multă vreme pe butuci. Vedeta spune că escapada de la Paris a fost doar o răzbunare: „Am trecut printr-o perioadă dificilă cu mult înainte ca eu să fac acest gest nebunesc. Noi nu mai locuiam împreună de multă vreme. Noi eram despărţiţi, dar nu oficial. În absenţa lui, cât am fost plecată, am realizat ce înseamnă el pentru mine. Când am aterizat, am conştientizat. Dar e mult prea târziu pentru regrete. M-am simţit abandonată în propria viaţă. Am încercat să mă răzbun. Plecarea mea la Paris a fost o răzbunare. Nici măcar nu mă aşteptam ca Victor să mai apară, de Revelion. El îmi spusese la telefon că nu o să vină”, a adăugat Bianca.

BIANCA DRĂGUŞANU: „Vorbim TOT TIMPUL la telefon”

„Vorbim în fiecare oră la telefon. Eu merit orice acum. Nu am nici o scuză. Nu am nici cuvinte. Nu m-am gândit la nici o consecinţă. Nu am nici o scuză. Oare mie îmi era atât de bine, de am plecat aşa? Am discutat această problemă între patru ochi. Noi am avut probleme în relaţia noastră. Probleme de comunicare în cuplu. Pe parcursul acestei relaţii au existat anumite divergenţe. Decât să ne certăm sau să fim violenţi, am decis să luăm nişte pauze. De exemplu, am plecat cu prietenele în Dubai. Am ajuns la concluzia că nu îl merit, că e prea bun pentru mine. Eu ştiu că îl iubesc pe Victor”, a declarat Bianca Drăguşanu, la emisiunea „Un show păcătos. „Sunt o idoată! Omorâţi-mă! Nu am nici o justificare pentru gestul meu. Merit tot ce mi se întâmplă. Îmi asum toate astea”, a mai spus Bianca Drăguşanu într-un acces de furie. 

BIANCA DRĂGUŞANU, contract cu Victor Slav, potrivit Click

Căsătoria dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav a fost numită „nunta anului 2013”. Relaţia lor a luat prin surprindere pe toată lumea, iar vestea mariajului a uimit şi mai mult. Cârcotaşii le-au dat maximum şase luni de trai împreună, iar pronosticul pare uşor devansat de evenimente pentru că ipoteza divorţului în cuplul Bianca-Victor prinde din ce în ce mai mult contur. Ultima păţanie a roşcatei, escapada romantică la Paris în compania fostului iubit, Adrian Cristea, pare să fi reaprins scandalul în familia roşcatei şi totodată a repus pe tapet scenariul potrivit căruia cei doi însurăţei ar fi avut o relaţie doar de imagine, în baza unui contract. 

Bianca Drăguşanu a postat pe Facebook o fotografie cu mesajul „I need a f…..g hug”, dar în scurt timp a realizat că este cam vulgar şi l-a înlocuit cu unul mai decent: „Un prieten plânge atunci când pleci, nu pleacă atunci când plângi”.

Bianca Drăguşanu a dat primele declaraţii despre scandalul în care este implicată şi a admis că a fost cu Cristea la Paris, motivul pentru care Victor Slav vrea să divorţeze. 

VICTOR SLAV a anunţat că dovorţează de Bianca Drăguşanu, după care şi-a nuanţat decizia pe Facebook. „Să nu uiţi niciodată cine eşti, să nu laşi oamenii să te transforme în cine vrei tu să fii, nu uita că eşti un om minunat, că ai în tine puteri nebănuite de a schimba lumea în bine şi de a înfrumuseţa suflete! Trăieşte frumos, caută să însemni ceva în faţa oamenilor, retrage-te atunci când simţi că nu mai aparţii unui loc sau unui suflet şi ia-o de la început, ori de câte ori va trebui”, a postat Victor Slav pe Facebook.

BIANCA DRĂGUŞANU, weekend „păcătos” la Paris

Dupa un weekend de vis la Paris, in compania fotbalistului Adrian Cristea, Bianca Dragusanu s-a intors in Romania si a refuzat sa faca declaratii despre ce s-a intamplat acolo, rezumandu-se sa spuna ca a fost doar o coincidenta ca fostul ei iubit a fost in „Orasul indragostitilor”. Victor Slav a anunţat însă, la Pro TV, că va divorţa de Bianca Drăguşanu. 

Bianca Drăguşanu, primele declaraţii, SCANDALUL ia amploare: „Toţi oamenii greşesc…”

„Daca stiu ca a fost cu Cristea la Paris? Eu stiu atat: sotia mea a plecat de acasa de joi seara. Am petrecut Sarbatorile impreuna, ca o familie. Eu asta stiu. Joi nu a mai fost acasa. Am banuit ca a plecat undeva, nu in Bucuresti, nu in Romania. Mi-a dat de inteles ca pleaca cu niste prietene, poate in Dubai. Nu am stiut unde. Am sunat-o, nu mi-a raspuns. Am fost ingrijorat. Am vazut ca posteaza pe FAcebook, deci m-am linistit. Am vorbit pe WhatsApp. Mi-am dat seama ca e cu cineva si ca nu poate sa raspunda”, a spus Victor Slav.

VICTOR SLAV: „Îmi doresc o familie liniştită”

„Imi doresc o familie linistita, copii. Se pare ca nu putem noi doi. Nu e un capat de tara. Am crezut ca putem, dar nu se poate. Vorbesc despre viitoarea mea fosta sotie. Nu conteaza cu cine a plecat si unde. Atata timp cat sotul nu stie de tine e suficient. Eu am sa divortez! Sunt un om demn, nu am vorbit urat despre fostele mele relatii, nu o sa vorbesc asa despre fosta mea sotie”, a explicat el.

„Imi doresc ca toate persoanele care sunt implicate in aceasta poveste sa fie linistite, sa isi gaseasca linistea cu cine cred de cuvinta. Sunt sincer, am iubit-o si o iubesc. Sunt stapan pe mine, sunt lucid. Nu pun accent ca a plecat. Imi asum aceasta decizie. Nu sunt las”, a punctat Slav.

Din mai multe surse, România TV a aflat că nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav a fost doar contract de imagine. Potrivit aceluiaşi document, în luna ianuarie cei doi ar urma să se despartă.

CITEŞTE ŞI: Semne de divorţ? Decizie neaşteptată luată de Bianca Drăguşanu

BIANCA DRĂGUŞANU şi VICTOR SLAV, contract pe bani mulţi?

La rândul ei, designerul Sonia Trifan spune că nu a crezut niciodată în relaţia Biancăi cu Victor Slav. „Am lucrat o perioadă cu Bianca. Am crezut foarte mult în relaţia ei cu fotbalistul Cristea şi mi se părea că formau un cuplu potrivit. Erau îndrăgostiţi şi am crezut că se va căsători cu Cristea, nu cu Victor Slav. Nu am crezut nicio clipă în relaţia Biancăi cu Victor„, a declarat la România TV Sonia Trifan.

De fiecare dată când mă gândesc la Bianca, mă gândesc la sume bine conturate. Vinde bine, este un produs de imagine şi de fiecare dată consider că ce a făcut este pentru imagine şi pentru bani în plus„, a mai adăugat Sonia Trifan.

Jocurile de imagine pe care le face Bianca Drăguşanu îi pot crea probleme, spun psihologii. „Această doamnă mediatizată a căpătat o doză de narcisim. O persoană cu această înclinaţie întâmpină dificultăţi. Această dependenţă de presa îi afectează şi personalitatea”, a explicat psihologul Ilie Marinescu.

VEZI ŞI: Cât mai rezistă Victor Slav alături Bianca?! Vezi ce spune cel mai bun prieten al său