Bianca recunoaşte că a făcut AMOR cu Mutu în patul lui Consuelo: „Am fost iubita lui un an şi jumătate”

Dupa cinci ani de speculatii si de controverse, Bianca Dragusanu a dat cartile pe fata si a recunoscut relatia cu Mutu, in exclusivitate pentru revista Ciao.

24 feb. 2015, 21:23

„Bomba” a explodat, saptamana trecuta, cand a iesit la iveala faptul ca Bianca Dragusanu si Adrian Mutu au bifat o intalnire, in oras, ceea ce n-a facut altceva decat sa alimenteze zvonurile presupusei idile dintre ei. Roscata a zambit in fata tuturor speculatiilor si a presupunerilor, dar iata ca revista Ciao! a reusit imposibilul si a convins-o pe Bianca sa spuna tot adevarul referitor la relatia cu „Briliantul”. Adevar extrem de savuros pentru public, riscant pentru cei doi protagonisti si dureros pentru Consuelo.

Bianca Drăguşanu, prima reacţie legată de RELAŢIA cu Adrian Mutu: Nu iese fum fără foc

“Inca iti simt mirosul pielii pe maini… As vrea sa fiu in tine, sa te simt” sau “Tu esti prima femeie care ma pune Ko mental… si asta imi place mult de tot! te simt poate prea mult! Te vreau pentru mine chiar daca nu pot sa te am… tu?”.

„Am fost iubita lui Mutu un an si jumatate, cand era insurat. Consuelo nu exista pentru mine si pentru Adi. Mi-a zis ca am fost singura femeie care a dormit in dormitorul lui, in patul lui si al sotiei”, si-a inceput roscata confesiunea facuta, in exclusivitate, pentru cel mai recent numar al revistei Ciao!

SCANDALOS. Adrian Mutu I-A FURAT logodnica unui coleg de NAŢIONALĂ