Bianca Roman, de la Insula Iubirii, a devenit mamă

Bianca Roman de la „Insula Iubirii” a născut în urmă cu puțin timp. Aceasta a postat un mesaj pe contul de socializare un mesaj în care le mărturisește prietenilor virtuali că prințesa ei a venit pe lume mai devreme.

27 apr. 2017, 13:19
Bianca Roman, de la Insula Iubirii, a devenit mamă

Bianca Roman de la Insula Iubirii a născut o fetiță perfect sănătoasă și a împărtășit bucuria cu admiratorii ei. “Azi e ziua ta printesa mea, ai venit pe lume mai repede, tauroaica mea frumoasa!”, a scris Bianca Roman pe Facebook, imediat ce a devenit mamă.

În urmă cu doar câteva ore, fosta concurentă de la Insula Iubirii anunța că mai are foarte puțin până va devein mamă. „Se apropie ziua in care voi deveni mama ta printesica mea,am devenit o femeie mult mai inteleapta si responsabila,mai atenta si mai toleranta cu tot ce ma inconjoara datorita tie puiu meu de om,iti multumesc ca m-ai ales sa-ti fiu parinte,ma voi stradui cu toata fiinta mea sa cunosti numai fericirea si bunatatea!”. Imediat ce s-a aflat că este însărcinată, Bianca Roman a anunțat că s-a despărțit de tatăl copilului ei, scrie Libertatea.ro.