Bianca Rus, BĂTUTĂ cu BESTIALITATE de SOŢ! „M-a lovit cu pumnii în stomac. Am vomitat încontinuu!”

Bianca Rus susţine că a fost, din nou, agresată de partenerul ei de viață, Antonio, la magazinul pe care aceasta îl are în Bucureşti.

05 dec. 2018, 08:34
Bianca Rus, BĂTUTĂ cu BESTIALITATE de SOŢ! „M-a lovit cu pumnii în stomac. Am vomitat încontinuu!”

Bianca Rus a declarat că scandalul s-a petrecut în magazinul de haine la mâna a doua pe care l-a deschis în zona Iancului din Capitală. Antonio a mers la magazinul soției sale pentru a discuta mai multe aspecte legate de procedurile de divorț, iar discuțiile au degenerat până la un scandal presărat cu scene violente!

Prima apariţie a Biancăi Rus după ce a spus ca şi-ar fi luat bătaie de la soţ. Cum arăta cântăreaţa FOTO

„M-a lovit cu pumnii în stomac și a vrut să-mi smulgă verigheta! Am vomat încontinuu. Mă doare de mor stomacul. Nu este prima dată când face face asta. Nu am vrut să se știe pentru că mi-a fost rușine, dar acum faceți ce vreți, spuneți unde vreți!”, le-ar fi spus Bianca Rus unor prietene, scrie Cancan.

Bianca Rus divorţează la o lună de la nuntă. Ce i-a făcut soţului: „Am fost şocat”

„Bianca vomită mereu după operație pentru că nu mănâncă la ore fixe, nu pentru că a lovit-o băiatul meu… Nu cred că băiatul meu a bătut-o! A fost acolo, dar nu a dat în ea. Magazinul ăla e închiriat pe numele Gottschling, Antonio are tot dreptul să fie acolo. El i-a cerut doar verigheta înapoi, iar ea a strâns pumnul așa, să nu i-o dea. Ea a chemat într-adevăr poliția”, a declarat mama lui Antonio.