Bianca şi Victor, proaspăt CĂSĂTORIŢI, se ţin de NEBUNII în limuzină. Naşii i-au dat de gol pe Facebook FOTO

După ce s-au căsătorit cu acte în regulă, atât în biserică, cât şi la primărie, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se pregătesc de petrecerea de la restaurant care va ţine toată noaptea. Cu toate acestea, ei au fost fotografiaţi în limuzină de către naşii lor într-o ipostază în care vor fi văzuţi din ce în ce mai des, sărutându-se.

29 sept. 2013, 17:50

Nicoleta Luciu a postat pe Facebook o fotografie surprinsă în limuzină, atunci când cei doi însurăţei se sărutau. Mai mult, pentru a completa tabloul, vedeta le-a arătat fanilor şi o fotografiei de-a ei, tot din maşina fastuasă care se îndrepta spre restaurant, în timp ce se afla în braţele soţului ei, Zsolt Csergo.

Citeşte şi NUNTA ANULUI 2013. Bianca Drăguşanu s-a căsătorit religios cu Victor Slav. VEZI IMAGINI DE LA BISERICĂ

„Am retrait momentul casatoriei, a fost foarte emotionant!„, a scris Nicoleta pe Facebook, la fotografia în care îşi sărută soţul, urându-le finilor „Casă de Piatră!”, la cea de-a doua fotografie.

Fanii au apreciat fotografiile postate de Luciu pe reţelele sociale, vedeta fiind un fel de „spion” al evenimentului care a legat viaţa Biancăi Drăguşanu de Victor Slav. Bianca Drăguşanu poartă o rochie de mireasă albă, tip sirenă, făcută din dantelă şi cusută manual. Foarte mândră de rochia sa, roşcata a expus-o la un târg de nunţi ce a avut loc zilele trecute în Capitală.

Citeşte şi Primul interviu acordat de naşa Biancăi! Vezi ce destănuiri i-a făcut roşcata legate de sarcină

Bianca a avut probleme serioase înainte de nuntă. Pe ultima sută de metri, a aflat că naşi nu pot fi Nicoleta Luciu şi pe Zsolt Csergo, deoarece un cuplu catolic nu are cum să cunune un cuplu ortodox. O altă problemă a fost legată şi de locul în care se va desfăşura slujba religioasă. Iniţial, Bianca a spus că nu doreşte ca aceasta să aibă loc în biserică, deoarece este claustrofobă şi o deranjează mirosul de tămâie. Însă Patriarhia a spus nu. „Am inteles. Nu se poate, voi respecta legea si voi merge la biserica. Cred ca într-adevăr la biserica este mai frumos şi mai bine primit din partea lui Dumnezeu”, a declarat Bianca.