Bild: Michael Schumacher rămâne în stare gravă

La mai bine de o luna distanta de la ultimele vesti legate de starea lui, presa din Germania vine vineri cu noi informatii despre Michael Schumacher.

19 mai 2014, 11:30
Bild: Michael Schumacher rămâne în stare gravă

MICHAEL SCHUMACHER. Cunoscutul cotidian Bild dezvaluie ca fostul pilot din Formula 1 n-a fost mutat din spitalul de la Grenoble.

„Au trecut 131 de zile de la accidentul lui Schumacher, iar ultimul mesaj din partea managerului sau a fost pe 5 aprilie. Putem doar presupune ca face progrese, dar ceea ce va putem spune sigur e ca Schumi n-a fost mutat intr-o clinica de recuperare si ca se afla in continuare la Grenoble”, noteaza sursa citata, potrivit ziare.com.

La inceputul lunii aprilie, managerul lui Schumacher, Sabine Kehm, a anuntat ca sportivul face progrese si da semne de trezire din coma. De atunci, niciun mesaj…

MICHAEL SCHUMACHER a suferit, pe 29 decembrie, un accident pe o pârtie de schi din Franța, după ce s-a lovit cu capul de o piatră. MICHAEL SCHUMACHER a fost transportat de urgență la spital, unde a suferit trei operații. Doctorii au început să-l trezească pe MICHAEL SCHUMACHER din comă indusă în data de 30 ianuarie.