Bilet de adio cutremurător: s-a sinucis la 28 de ani. „De ce am ales asta?”

Poliţia l-a descoperit pe cântăreţ inconştient în apartamentul său, după ce sora sa, îngrijorată cu privire la soarta lui, atenţionase autorităţile. 

19 dec. 2017, 08:34
Bilet de adio cutremurător: s-a sinucis la 28 de ani. „De ce am ales asta?”

Cântăreţul sud-coreean Kim Jong-hyun, decedat luni la Seul la 27 de ani într-un aparent caz de sinucidere, a lăsat un bilet de adio în care mărturiseşte starea profundă de depresie în care se afla, relatează marţi EFE.

Biletul a fost postat marţi pe reţeaua de socializare Instagram de cântăreaţa Jang Hee-yeon, de la trupa Dear Cloud şi care era o prietenă apropiată a lui Kim.

„Sunt sfâşâiat pe interior. Depresia mă macină lent şi mă devorează, nu am putut să o depăşesc. Este incredibil cât de rău doare. Nimeni nu este mai chinuit şi mai slăbit decât mine”, scrie în acest bilet vocalistul trupei de K pop SHINee.

În textul care nu se ştie când a fost scris şi trimis prietenei sale Jang, tânărul pare să regrete expunerea sa publică: „Să devin celebru nu era probabil destinul meu. Mi se spune că de aceea trec prin aceste momente grele… De ce am ales asta?” se întreabă el.

Prietena lui Kim s-a consultat cu familia artistului înainte de a face public biletul care se încheie cu un mesaj similar celui pe care tânărul i l-a trimis luni surorii sale înainte să-şi ia viaţa.

Poliţia l-a descoperit pe Jonghyun inconştient în apartamentul său din Cheongdam-dong, districtul Gangnam din Seul, după ce sora sa, îngrijorată cu privire la soarta lui, atenţionase autorităţile. Tânărul zăcea inconştient după ce aparent inhalase gaz.

Poliţia din Seul a optat pentru a nu efectua autopsia, opţiune sprijinită şi de familia artistului, ţinând seama de indiciile clare ale sinuciderii.

La aflarea tristei veşti, fanii au luat cu asalt reţelele de socializare pentru a-i aduce un omagiu artistului.

„Un solist şi un compozitor atât de bun”, şi-a exprimat regretul un utilizator pe Twitter. „A scris unul dintre cântecele mele preferate de K Pop, ‘Breathe’. Avea atâtea de oferit. Îmi pare rău că suferea atât încât a făcut asta”, a comentat un altul.

Membrii trupei SHINee, formată în 2008, au fost supranumiţi „prinţii K Pop-ului”, datorită mişcărilor de dans incredibile şi a spectacolelor live, remarcându-se prin hituri ca „Replay”, „Dream Girl” şi „Sherlock”.