BILETUL PARIURI1X2: Miza pe fotbal şi tenisul de la Wimbledon

De pe varianta de bilet propusa astazi de redactia www.pariurio1x2.ro nu putea lipsi tenisul. Pariem pe doua din disputele programate pe tabloul masculin de la Wimbledon. Avem si cateva meciuri de fotbal in oferta, din care extragem un over 1.5 goluri la o partida din Suedia. 

03 iul. 2017, 07:37
BILETUL PARIURI1X2: Miza pe fotbal şi tenisul de la Wimbledon

Biletul zilei:

Americanul Young il va avea adversar in primul tur al turneului de Grand Slem gazduit de Londra, pe Istomin. Uzbecul a ratat total startul in sezonul pe iarba, fiind invins inca din primul tur la Hertogenbosch, Halle si Antalya. Pariem pe Young, cu handicap de +1.5 seturi. Aceeasi varianta o alegem si pentru confruntarea Troicki – Mayer. Germanul, sfert finalist la Halle, turneu disputat tot pe iarba,  porneste favorit al meciului. Desi mai bine pozitionat in ierarhia mondiala, Troicki are un singur succes bifat in acest an pe iarba si un bilant negativ in meciurile directe cu Mayer. Completam cota de 2 a zilei cu pariul amintit pe goluri in meciul Hacken – Hammarby, contand pentru runda a 13-a din Allsvenskan. In actualul sezon, media de goluri consemnata in partidele lui Hacken este scazuta, 1.8, dar aproape 3 pe teren propriu. In 11 din cele 12 jocuri ale echipei Hammarby s-a marcat de cel putin 2 ori. De remarcat si faptul ca in stagiunea 2016, meciurile directe au propus nu mai putin de 11 modificari ale tabelei! Citeste si:

Biletul zilei www.pariuri1x2.ro  

15:00 D. YOUNG – D. ISTOMIN 1 H +1.5 SETURI
17:00 V. TROICKI – F. MAYER 2 H +1.5 SETURI
20:00 HACKEN – HAMMARBY PESTE 1.5 GOLURI

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.