Biletul weekendului Pariuri1x2.ro: Încheiem săptămâna cu şapte pronosticuri

Fotbalul are rolul principal pe biletul pe care îl propunem în acest weekend. Un singur pronostic din cele șapte pregătite de noi vine dintr-un alt sport.

RomaniaTV.net
12 ian. 2019, 10:18
Biletul weekendului Pariuri1x2.ro: Încheiem săptămâna cu şapte pronosticuri

Biletul weekendului Pariuri1x2.ro:

Primele două propuneri sunt pentru meciuri din Championship. Sheffield a marcat câte trei goluri în fiecare din ultimele trei partide din liga secundă engleză. Aflată în lupta pentru promovare, ehipa nu va rata șansa de a scoate ceva din partid cu QPR, jucată în fața propriilor fani. Noi pariem pe cel puțin un gol al gazdelor. West Brom și Norwich sunt alte două echipe aflate în prima parte a clasamentului. Ambele au arătat filosofii ofensive în acest sezon și avem încredere că fiecare dintre ele va marca sămbătă. Pachetul de fotbal de sâmbătă se încheie cu un pronostic din Ligue 1. PSG vine după o înfrângere rară și așteptăm o reacție de orgoliu din partea campioanei Franței în meciul cu Amiens.

În NBA, Detroit Pistons are patru înfrângeri consecutive. Revenirea lui Blake Griffin nu va fi suficientă pentru a trece de Clippers, o echipă cu un lot mai bogat. Pe teren propriu, echipa din Los Angeles ar trebui să bifeze o victorie la cel puțin trei puncte diferență.

Duminica începe cu un duel de zile mari din Premier League. Tottenham primește vizita lui Manchester United. Oaspeții au renăscut după demiterea lui Mourinho și țintesc a șasea victorie consecutivă. Harry Kane și colegii săi ar putea avea ceva de spus în această privință. Noi pariem pe goluri marcate de ambele părți. O partidă cu o favorită mult mai clară este cea din La Liga, dintre Barcelona și Eibar. Pariem pe simplu, pe victoria catalanilor. Completăm această variantă de pariere revenind în Franța. Marseille primește vizita codașei Monaco. Gazdele ar putea profita de problemele adversarei pentru a pune punct unei serii de trei meciuri fără victorie. Noi anticipăm marcarea a minim două goluri în meci.

Biletul weekendului Pariuri1x2.ro:

Sâ 17:00 Sheffield United – QPR, Gazdele marchează, cota 1.15
Sâ 17:00 West Brom – Norwich, Ambele marchează, cota 1.53
Sâ 18:00 Amiens – PSG, 2, cota 1.14
Sâ 22:30 Los Angeles Clippers – Detroit Pistons, Clippers -2,5, cota 1,46
Du 18:30 Tottenham – Manchester United, Ambele marchează, cota 1,53
Du 19:30 Barcelona – Eibar, 1, cota 1,12
Du 22:00 Marseille – Monaco, Peste 1,5 goluri, cota 1,19

Cota Finală: 5,97

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.